Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Takip Başlığı

Erdem can micicin boslugunu melihle dolduracakmış.

Jalen Adams, Steven Enoch, James Palmer üçü de çok iyi transfer Telekom'da karar verici kimse anlıyor işten. Asıl bombayı Karşıyaka, Caboclo ile patlatacaktı fakat son anda Venezia'ya kaptırmışlar.

Jalen Adams, Steven Enoch, James Palmer üçü de çok iyi transfer Telekom'da karar verici kimse anlıyor işten. Asıl bombayı Karşıyaka, Caboclo ile patlatacaktı fakat son anda Venezia'ya kaptırmışlar.
Heis nasıl bir herifti? Ben hiç izlemedim ama baya heyecan yarattı camiada gerçekten ismi. Video bile bakmadım açıkçası hakkında.

Heis nasıl bir herifti? Ben hiç izlemedim ama baya heyecan yarattı camiada gerçekten ismi. Video bile bakmadım açıkçası hakkında.
All around forvet elemanda her özellik var boyuna göre hareket kabiliyeti de üst seviye olmasından mütevellit her pozisyonda eşleşme sorunu çıkarıyor 1'den 5'e kadar her pozisyona çekebilirsin.

Skoru bir tık düşük kalmakla beraber Micic'in en yakın ikamesi herhalde.

Full amerikalı guard rotasyonuyla başarı gelmedi gelmez. Salakosa gitseler daha iyiydi.

Ksk Delgado’yu saldı. İster misiniz?

İstanbul’da olup vakti olanlar gitsin derim. Gerçekten Selim Çınar çok iyi bir genel menajerdir, çok iyi bir yöneticidir.

Sporla alakalı düşünmeyin; bir şirkette yönetici olanlar da gidebilir, yönetici olma düşüncesi olanlar olabilir.

Ekli dosyalar

• 06D0B6C3-0B92-4D4D-97BF-8EE24F318BF6.webp
    06D0B6C3-0B92-4D4D-97BF-8EE24F318BF6.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 21
Karşıyaka Darrun Hillard’ı almış. Enteresan, zira Euroleague’de en az 12 takıma falan gider. Ksk’den fazla para vereni de olur.

Geri
Üst Alt