Türkiye Yanıyor

Bir sey soracagim. Bilen varsa aciklarsa sevinirim. Mansur Yavas'in agac kampanyasi icin 100TL gonderdim. Bir tane agac ile gelecege nefes oldunuz diyor islem sonunda. Bir tane fidanin maliyeti nedir? Nasil 100TL sadece bir tane agaca denk geliyor anlamadim. Toplu alsan bir tane fidan ne kadar olacak ki?
Fidan 13 tl galiba. 87tlyi ic etmisler.

Bir sey soracagim. Bilen varsa aciklarsa sevinirim. Mansur Yavas'in agac kampanyasi icin 100TL gonderdim. Bir tane agac ile gelecege nefes oldunuz diyor islem sonunda. Bir tane fidanin maliyeti nedir? Nasil 100TL sadece bir tane agaca denk geliyor anlamadim. Toplu alsan bir tane fidan ne kadar olacak ki?
Bildiğim kadarıyla ibreli ağaçlar pahalı.

Haberlere görüntülere bakıp hiçbir şey yapamamak insanı kahrediyor.Allah canlı cansız tüm varlıkları bu zalimlerin şerrinden korusun ne diyeyim

Türk halkıyla kafa bulanlar kafa bulmanın ne demek olduğunu görecekler
Umuyorum.

Asmayacaksın bunları. Yakacaksın diri diri ibreti alem olsun diye.

Devlette iş yok. Öyle mi diyecek hodri meydan deyip ülkede ne kadar terör sempatizanı olan bölge varsa girecek analarını belleyecek tek tek.

Yalnız mevzu medyanın umrunda bile değil gibi. Memleketin dört bir yanı yanarken, alakasız alakasız haberler yayınlıyorlar.

Yayin yasagi gibi birsey geldi heralde medyaya , en ufak sacmalik icin günlerce haber yapan medya bütün türkiyeyi ilgilendiren konuy hakinda tek tük haber vermesi düsündürücü.

Türkiyede yangin söndürme ucagi yoksa neden dis ülkeden kiralanmiyor bende onu anlamadim?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hu oyle konuşuyorsunuz ki sanki suan calismalari yapan onca devlete bağlı birim ve devlet kurumu aslinda çalışma yapmiyor ve yatıyor. O helikopterler, o seferber olan ve canla başla mucadele eden itfaiyecilere ayip etmiyormusunuz? Nereden buluyor bunlar imkanlarini?

Evet politika pis ve nalet bir durum. Kurumlarda rant döndüğü doğrudur. Ki bunun hesabinida sormaliyiz ve soracagiz. AMA SIMDI DEGIL BE!

25 sayfa once sordum ozaman kime para verecegiz. TIK YOK. Bari yardim etmek isteyenlere firsat tanıyın. Siz etmiyorsaniz etmeyin. O sizin vicdaniniza kalmis. Cok sinirleniyorum ya bazen. Gercekten yazik. Okadar bölünmüşlük var ve ortada cayır cayır yanan bir memleket.. Evet bu duruma sokan sorumlulular belli.. AMA SIMDI DEGIL BE.. lütfen

Bence insanların neye itiraz ettiğini anlamamissin üstat. Biz canla basla calisan insanlara zaten laf etmiyoruz. Ama koskoca ülkenin yangin söndürme ucagi yoksa, kusura bakmasinlar her lafi ederiz ve agizlarini bile acamazlar. İnsanlar evlerini mallarini hayvanlari kaybetti ve bunun sorumlulari pkk ya da baska bise degil. Terör örgütüne ben neden orman yaktin diye kizmam çünkü adamlarin isi terör. İsleri namussuzluk zaten. Aynisini yaşadığın ülkede düşün, 1 kişinin onlarca ucagi olsaydi ve ülkenin hic uçağı olmasaydi halk nasil tepki verirdi ? Herhalde yerin dibine sokarlardi, biz az bile yapiyoruz. Vatan millet devlet falan artik bunlari yemiyoruz. Herkes isini yapacak, yapmayan da gidecek

Geri
Üst Alt