- 22 Ocak 2010
- 52.274
- 33.642
- 3.073
Reis longa flash atıp kaçıyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence insanların neye itiraz ettiğini anlamamissin üstat. Biz canla basla calisan insanlara zaten laf etmiyoruz. Ama koskoca ülkenin yangin söndürme ucagi yoksa, kusura bakmasinlar her lafi ederiz ve agizlarini bile acamazlar. İnsanlar evlerini mallarini hayvanlari kaybetti ve bunun sorumlulari pkk ya da baska bise degil. Terör örgütüne ben neden orman yaktin diye kizmam çünkü adamlarin isi terör. İsleri namussuzluk zaten. Aynisini yaşadığın ülkede düşün, 1 kişinin onlarca ucagi olsaydi ve ülkenin hic uçağı olmasaydi halk nasil tepki verirdi ? Herhalde yerin dibine sokarlardi, biz az bile yapiyoruz. Vatan millet devlet falan artik bunlari yemiyoruz. Herkes isini yapacak, yapmayan da gidecek
Buda sabah
alın kodumun fakirleri der gibi
Reis longa flash atıp kaçıyor gibi
Kayıp 128 milyar dolar ile kaç uçak alınır biriniz hesaplayabilir mi?
O kadar fena mı gerçekten kank?Kızılaya para mi gonderdin :S Senin parayla şimdi pudra şekeri kokluyorlardir.
O kadar fena mı gerçekten kank?
Yunanistan da ve Italya da yangınlar başlamış.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Katılıyorum sana, çok üzücü bir durum.Ayni derecede uzuntu duyuyorum cunku soz konusu oksijen ve bitki ortusu. Tum insanligi ilgilendiriyor cografyadan bagimsiz. Elbette insan ve ekonomik kayiplar ekstra uzuntucu verici. Ancak once dunyamiz, gidiyor akcigerlerimiz bir bir.
Ciddili post ha.Gitmeleri yetmez yargılanacakları günleri görmek ümidi ile
Kanka yardım icin gönderilen etlerin akpli birinin otelinde satıldığını gördüğümden beri ne kan veririm ne de bir kurus yardım yaparım. Ki bu daha tek örnek. Daha neler neler var.O kadar fena mı gerçekten kank?