Türkiye Yanıyor

Bence insanların neye itiraz ettiğini anlamamissin üstat. Biz canla basla calisan insanlara zaten laf etmiyoruz. Ama koskoca ülkenin yangin söndürme ucagi yoksa, kusura bakmasinlar her lafi ederiz ve agizlarini bile acamazlar. İnsanlar evlerini mallarini hayvanlari kaybetti ve bunun sorumlulari pkk ya da baska bise degil. Terör örgütüne ben neden orman yaktin diye kizmam çünkü adamlarin isi terör. İsleri namussuzluk zaten. Aynisini yaşadığın ülkede düşün, 1 kişinin onlarca ucagi olsaydi ve ülkenin hic uçağı olmasaydi halk nasil tepki verirdi ? Herhalde yerin dibine sokarlardi, biz az bile yapiyoruz. Vatan millet devlet falan artik bunlari yemiyoruz. Herkes isini yapacak, yapmayan da gidecek

100% katiliyorum renktas. Hiçbir karşıt cevabim olmayacak buna. Tek derdim suan icin eksik olan yardım faaliyetlerinide baltalamamak. Ama eksik mi? Kesinlikle

Nasıl bir döneme denk geldik kafayı yiyorum sinirden uyuyamıyorum geceleri tvlerde kırmızı noktalı film izleyen, işçi maaşıyla bina yapan şu anki gençliğin çektiğinin 50 de birini çekmemiş bunaklarda gelip ölümüne bunları savunuyorlar.

Tanrı akıl fikir versin diyeceğim de verseydi bu zamana kadar çoktan verirdi.

Biraz beyin firtinasi yapmakta fayda var:

Neden hep kiyiya yakin, degerli olabilecek arazilerde yangin cikti? Soru 1

Neden hükümet net olarak terör örgütü aciklamasi yapmadi, yapmiyor? Soru 2

Yarin bu yakilan yerlere oteller veya rant gayrimenkulleri dikilirse, bunun hesabini halk neden sormayacak? Soru 3

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kadar fena mı gerçekten kank?

Soda dahi almiyorum Kizilay gorunce. Bu arada, akp oncesinde de rezalet bir rant vardi orada hani belirtelim ozellikle kan konusunda. Neyse, her kurum kokusmus durumda. THK ornegi en etkileyici ve dikkat cekicisi oldu son yillarin.

Yunanistan da ve Italya da yangınlar başlamış.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Yunanistan da ve Italya da yangınlar başlamış.

Ayni derecede uzuntu duyuyorum cunku soz konusu oksijen ve bitki ortusu. Tum insanligi ilgilendiriyor cografyadan bagimsiz. Elbette insan ve ekonomik kayiplar ekstra uzuntucu verici. Ancak once dunyamiz, gidiyor akcigerlerimiz bir bir.

Ayni derecede uzuntu duyuyorum cunku soz konusu oksijen ve bitki ortusu. Tum insanligi ilgilendiriyor cografyadan bagimsiz. Elbette insan ve ekonomik kayiplar ekstra uzuntucu verici. Ancak once dunyamiz, gidiyor akcigerlerimiz bir bir.
Katılıyorum sana, çok üzücü bir durum.

Bütün ülkeler bu konularda birleşmeli aslında.

Geri
Üst Alt