Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.788
- 109.611
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime göre yalan neye göre yalan? O görseli twitter'dan buldum doğrudur da yalan değil. NASA'nın dünya üzerindeki güncel yangınları tespit edip yayınladığı FIRMS adında web tabanlı bir uygulamadan alınmış görüntü. Biraz önce bir görüntü de kendim aldım;Yalan bu ya
Abi sosyal medya kadar seytan bir yer yok dunyada.
Türkiye yangınlar için AB'den yardım talep etti: İspanya 2, Hırvatistan 1 yangın söndürme uçağı gönderiyor - - AB'den Türkiye'ye yangın söndürme uçağı desteği
Ormanlık alanların içinde o kadar tatil köyü,villalar,oteller var ki bazen ayırt edemiyorum "orman için mi yoksa başka şeyler için mi" yakınıyor insanlar?Cok degil 2 yila kalmaz, yanan yerlerde otel insaatina baslanirsa, ne diyeceksiniz??
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bodrum bölgesine Gölköy tarafında ormanlık alanda silahlı çatışma var. Araziyi tariyorlar şuan. Evet ormanların bi kısmı sıcaklıklarda bağlı cikmis olabilir ama sabotaj da var.Şöyle bir durum da olmuş olabilir. Yangın iklim sebebiyle çıkmış olabilir ki muhtemelen öyledir. Devletin işlevsiz olduğunu çaresiz olduğunu gören soysuzlar biz yaptık demiş de olabilir.
Var zaten. Yok demedim. Ama yoksa bile bu zaafiyet çaresizlikten nemalanirlar. Bunu belirttim Geçen sene şehrin göbeğini yakanlar onlardı. Resmen bu senenin provası olmuş gibi oldu. Geçen seneki Hatay yangınının sıcaklıkla yaz mevsimiyle alakası yoktu. Yakalanmış ve üstlenmişlerdi.Bodrum bölgesine Gölköy tarafında ormanlık alanda silahlı çatışma var. Araziyi tariyorlar şuan. Evet ormanların bi kısmı sıcaklıklarda bağlı cikmis olabilir ama sabotaj da var.
GSCimbom Mobile App
Kime göre yalan neye göre yalan? O görseli twitter'dan buldum doğrudur da yalan değil. NASA'nın dünya üzerindeki güncel yangınları tespit edip yayınladığı FIRMS adında web tabanlı bir uygulamadan alınmış görüntü. Biraz önce bir görüntü de kendim aldım;
Ekli dosyayı görüntüle 133161
Sosyal medyada çıkan her şeye de yalan deme hastalığı başladı şimdi de. Sosyal medya olmasa yangın yerinde olan insanlar seslerini duyuramazlardı. Ana akım medyaya göre ülkede mangal ateşi bile yanmıyor.