ülke toplumsal olarak patmayaya hazır bombaya döndü. freni patlamış kamyon gibiyiz. muktedirlerin ve tuzu kuruların keyfi yerinde tabii ama böyle dönemlerde kimsenin huzurlu olmaması lazım. özellikle de muktedirlerin ve zenginlerin...
İlk banımı sen ve Levent isimli arkadaş yedirteceksiniz bana.
Öncelikle tipini sevdiğim gurbetçisine bak hele milletin evi barkı hayvanı yanmış hala beddua ediyor taş yağsın diye. Orul orul..........
Sel başladığında (sebep olan doğa katliamlarınıda geçtim hadi) bu konuda ANINDA yapılacak bir şey yok. Ama yangın aynı şey mi ? Adam gibi donanımın olsa büyümeden önlersin o anda.
Burada milletin canı çıkmış almanyada yaşan orduspor çocuğunun bedduasını atıyorsunuz buraya haklıymış gibi. Bir yardımınız dokunmayacaksa bari ses kalabalığı yapıp can sıkmayın hiç sırası değil
Saracak malzememiz yok kiMeseleyi siyasi eksenden uzaklastiralim bu milli bir mesele, yaralarimizi sarmaya odaklanalim
Tabi gsc olarak ,uçak hediye ederek başlayalım derimMeseleyi siyasi eksenden uzaklastiralim bu milli bir mesele, yaralarimizi sarmaya odaklanalim
Ne anlatıyorsun oğlum sen ? Diyelim ki birileri bilinçli yaktı , sokakta 67 arabayla gezen o kudretli iktidar bunu düşünemeyip önlemini almaktan aciz mi ? 4 günlük saray masrafıyla bakımları yapılacak uçakları uçurmaktan aciz mi ? Demek ki aciz , demek ki sanıldığı kadar kudretli değil. Senin gibi tipler için farketmez tabi ,bunca insanın kul hakkına girenler kolpadan Allah dese bile peşinden gidersiniz.
KatılıyorumÖnce üslup! Düzeltirsen cevabını veririm.. tanımadığın birine oğlum diyemezsin!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üslubum kalitesini muhatap olduğum kişilerin kalitesine göre belirliyorum. Yazdığın şeyler daha ağır cevapları hak ediyor da ceza almaya değmezsin.Önce üslup! Düzeltirsen cevabını veririm.. tanımadığın birine oğlum diyemezsin!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birde gurbetci arkadasi dinliyelim…
Üslubum kalitesini muhatap olduğum kişilerin kalitesine göre belirliyorum. Yazdığın şeyler daha ağır cevapları hak ediyor da ceza almaya değmezsin.
Evet bu konuyu hickimse dile getirmiyor asker bizim en büyük gücümüzü afet donemlerinde deprem sel yangın asker olsa o bölgelerde herşey daha koordine ve hızlı yürürdü ama askeri kislalardan çıkarmadılar neden bile.bulamiyorum bunun icinyahu asker nerede kardeşim
neden müdahale etmiyor
yahu asker nerede kardeşim
neden müdahale etmiyor