Türkiye Yanıyor

İlk banımı sen ve Levent isimli arkadaş yedirteceksiniz bana.

Öncelikle tipini sevdiğim gurbetçisine bak hele milletin evi barkı hayvanı yanmış hala beddua ediyor taş yağsın diye. Orul orul..........

Sel başladığında (sebep olan doğa katliamlarınıda geçtim hadi) bu konuda ANINDA yapılacak bir şey yok. Ama yangın aynı şey mi ? Adam gibi donanımın olsa büyümeden önlersin o anda.

Burada milletin canı çıkmış almanyada yaşan orduspor çocuğunun bedduasını atıyorsunuz buraya haklıymış gibi. Bir yardımınız dokunmayacaksa bari ses kalabalığı yapıp can sıkmayın hiç sırası değil

Vallah bana kizma, ben sadece koydum buraya.

Ne anlatıyorsun oğlum sen ? Diyelim ki birileri bilinçli yaktı , sokakta 67 arabayla gezen o kudretli iktidar bunu düşünemeyip önlemini almaktan aciz mi ? 4 günlük saray masrafıyla bakımları yapılacak uçakları uçurmaktan aciz mi ? Demek ki aciz , demek ki sanıldığı kadar kudretli değil. Senin gibi tipler için farketmez tabi ,bunca insanın kul hakkına girenler kolpadan Allah dese bile peşinden gidersiniz.

Önce üslup! Düzeltirsen cevabını veririm.. tanımadığın birine oğlum diyemezsin!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Liyakatsizlik ülkeyi ne hale getirdi yazık. Bir tarafta pkk ormanları yakar, ülke mülteci deposuna dönmüş giren çıkanın haddi hesabı yok, insanlar ekonomik ve pandemik koşullardan dolayı bitik. Birilerinin şapkasını önüne alıp düşünme vakti geldi, geçiyor bile. Oysa ne umutlarla iktidara gelinmişti değil mi?

Bu halkın yaşamadığı felaket kalmadı hala utanmadan yine ``birileri``ni suçluyorlar. Lan fetullahçı köpeklerle bir olup uydurma davalarla orduyu mahvettiniz. İnsanların onurlarıyla oynayıp intiharlarına sebep oldunuz. 50-60 yıldır inşa edilen savunma planları direkt dönemin başbakanı tarafından İlker Başbuğ'a ``Saklayacak neyiniz var?`` denilerek cahil bir imamın peşinden giden itlerin eline teslim edildi. Kardak kahramanı askerleri hapse attınız. Sonra beraber yol yürüdüğünüz örgüt ordunun yarısını darbeye kaldırdı , onca insan öldü yine utanmadınız. Bu felaketler de utanmanıza yetmedi. Deprem vergisi toplayıp o paraları depreme önlem için harcamadınız, depremlerde insanlar öldü yine utanmadınız. ``Birileri`` mi sebep oldu bunlara ? Şimdi felaketin kralı olmuş , memleketin en güzel yerleri kül oluyor yine suçlu ``birileri.`` Padişahta olmayan yetkilerle donanmış partili cumhurbaşkanı , elinde olmayan güç yok ama yine suçlu başka ``birileri``. Üslup müslup diyor bir de. Ulan her şeyi geçiyorum , bu düzeni savunarak dolaylı yoldan sebebi olduğunuz intihar eden garibanların kul hakkının altından bile kalkamayacaksınız vicdansızlar.

Şu durumda şu herifleri savunan insan görünce kafami duvara vurasim geliyor. Celal Şengör Türkiye icin ortaçağ demisti. Vallahi ortaçağ da yasayanlar bunlardan kat kat iyidir. Adam cay atti abi yav, kafayi mi yediniz gelip burada sayfalarca savunma yazisi giriyorsunuz. Hic mi vicdaniniz yok

yahu asker nerede kardeşim

neden müdahale etmiyor
Evet bu konuyu hickimse dile getirmiyor asker bizim en büyük gücümüzü afet donemlerinde deprem sel yangın asker olsa o bölgelerde herşey daha koordine ve hızlı yürürdü ama askeri kislalardan çıkarmadılar neden bile.bulamiyorum bunun icin

Geri
Üst Alt