Türkiye Yanıyor

Bencede en büyük problem kontrolsüz göçtür... Bu arada insan gibi cevap verdiğin için teşekkür ederim. Yazdığıma cevap gelmeyince sitede insan kalmadı sanıyordum neredeyse!

Orada canlılar, insanlar hayatını kaybediyor senin derdin "yangınların arkasında amerika var". İnsanlığın kitabını yazmışsın tebrik ederim.

Twiterda parali hesaplari islerini yapmaya basladi tt de birinci sirada iyikivarsinerdogan var birde siyaset yapmayin diyorlar millet yaniyor dertlerine guclerine bak cildirmamak elde degil

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. Allah sebep olanların ve görevini layıkıyla yapmayanların 1000 türlü belasını versin. Yangını söndürmek ve karşı tedbir almak Orman bakanlığının işi. Neden helikopterle, uçakla donatmadınız ülkeyi? Hava atmak için Kıbrıs a 8 uçakla giden, itibardan taviz olmaz diyen vatan hainleri her felaket sonrası olduğu gibi sorumluluğu üstlenmek yerine suçu başkalarına yıkma derdindeler. And olsun tüm ihanetleriniz için yargılanacaksınız ...

"yangınların arkasında amerika var" nerede yazıyor? okuduğunu anlamakta özürlü müsün?

Özgüvene bak adamdaki. Paylaştığın videoda US NAVY yazıyor eşek kadar. Kör müsün? Yoksa bana sorduğun gibi okuduğunu anlamakta özürlü olan sen misin?

Edit Bu arada raporladım. İnsan gibi "özürlü" falan demeden konuşmayı öğrenirsen cevap yazarım. Hadi eyvallah.

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil. Allah sebep olanların ve görevini layıkıyla yapmayanların 1000 türlü belasını versin. Yangını söndürmek ve karşı tedbir almak Orman bakanlığının işi. Neden helikopterle, uçakla donatmadınız ülkeyi? Hava atmak için Kıbrıs a 8 uçakla giden, itibardan taviz olmaz diyen vatan hainleri her felaket sonrası olduğu gibi sorumluluğu üstlenmek yerine suçu başkalarına yıkma derdindeler. And olsun tüm ihanetleriniz için yargılanacaksınız ...
var olan thk uçaklarını da sırf Atatürk düşmanı oldukları için tamir etmiyorlar, kullanmıyorlar.
Atatürkün kurduğu bir kurumu geliştirmeleri arap aşıkları için büyük bir zülüm. THK'ya yangın uçağı almaktansa bir yandaştan kiralarlar.

Özgüvene bak adamdaki. Paylaştığın videoda US NAVY yazıyor eşek kadar. Kör müsün? Yoksa bana sorduğun gibi okuduğunu anlamakta özürlü olan sen misin?

Edit Bu arada raporladım. İnsan gibi "özürlü" falan demeden konuşmayı öğrenirsen cevap yazarım. Hadi eyvallah.
ya hu videoda yazabilir ama ben abd yaptı demiyorum. ben bir soru sormuşum orda! ne demek istedin diye sormalıydın? bir çok ülke lazer silahı üretiyor. Türkiyenin de var. bu videoyu atsaydım ne diyecektin acaba?

var olan thk uçaklarını da sırf Atatürk düşmanı oldukları için tamir etmiyorlar, kullanmıyorlar.
Atatürkün kurduğu bir kurumu geliştirmeleri arap aşıkları için büyük bir zülüm. THK'ya yangın uçağı almaktansa bir yandaştan kiralarlar.

Atatürk düşmanı olmasalar Atam dan ve kendimden şüphe ederdim. Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır diyen bir adamı, söz konusu rant olunca vatanı parsel parsel satanlar sevmeyeceklerdi elbet ...

ya hu videoda yazabilir ama ben abd yaptı demiyorum. ben bir soru sormuşum orda! ne demek istedin diye sormalıydın? bir çok ülke lazer silahı üretiyor. Türkiyenin de var. bu videoyu atsaydım ne diyecektin acaba?

Paylaştığın videodan direk Amerika yaptı anlamı çıkıyor. Hatta benden sonra başka bir kullanıcı da aynı şekilde anlamış ve aynı şekilde cevap verdi sana. Eğer öyle bir niyetin yoksa problem yok. Ancak insanları "okuduğunu anlama özürlü" olarak yaftalamadan önce yaptığın paylaşımın ucunun nereye gittiğini ve ne anlama geldiğini düşünmeni tavsiye ederim.

Arkadaşlar sakin olalım, herkes doğal olarak çok dolu.
Bir soru bile yanlış anlaşılıyor.
En baştan yangınları durduralım, sonra iç dış ne kadar problem var sa tartışılır.

Gscimbom mobil

Herkes gergin, bir nebzede giderebilmesi için arayın cnn santrali dökün içinizi, çabuk sövün ama suratınıza kapatıyorlar.

laser silahlarıyla böyle yangınlar çıkarılabilir mi?

Renktas ormandaki kırık şişe camlari bile bazen mercek etkisi yaparak kuru olan otları bile tutusturuyor. Güçlü lazer ilede bence yangın çıkarılır fakat böyle birşey yapıldığını zannetmiyorum. İlk yangın doğal sebeble çıkmış olabilir. Fakat diğerleri kesinlikle sabotajdir.

İtalya yanıyor yunanistan yanıyor biz yanıyoruz noluyor lan havalar için de daha da ısınacak diyorlar. Nasıl bir cendereye girdik. Artık sönsün be ne olur vallahi içim acıyor

Renktas ormandaki kırık şişe camlari bile bazen mercek etkisi yaparak kuru olan otları bile tutusturuyor. Güçlü lazer ilede bence yangın çıkarılır fakat böyle birşey yapıldığını zannetmiyorum. İlk yangın doğal sebeble çıkmış olabilir. Fakat diğerleri kesinlikle sabotajdir.
Arkadas merakimdan soruyorum 45 derece sicaklik kurutucu etkili dehset bir ruzgar uzerine %5 e dusen nemle topragin ve agaclarin kupkuru olmasi ciraya donmesi bunlar birsey anlatiyor mu sana ?

Kuresel isinma dunyada ve avrupada bizim gibi yanginlarla bogusan 7 8 devlet ve ulkemde 13 ilde bilmem kac noktada cikan yanginlar hepsinin arasinda km ler var simdi bu nasil sabotaj oluyor ilk yangin ciktiktan sonra en az 10 milyon insan o bolgeye gitti iha si sihasi dronenu miti emniyeti helikopteri kimse bir halt gormuyor duymuyor ama sabotaj neye gore sabotaj millet neye dayanarak bunlari diyip insanlari kiskirtiyor hadi bizimki sabotaj pkk yapti haklisiniz diyelim yunaninstani rusyayi italyayi avusturalyayi ispanyayi da teror yakti cidden merak ediyorum

İtalya yanıyor yunanistan yanıyor biz yanıyoruz noluyor lan havalar için de daha da ısınacak diyorlar. Nasıl bir cendereye girdik. Artık sönsün be ne olur vallahi içim acıyor

Malesef artık normalimiz bu olacak. Küresel ısınmayı ciddiye almayarak, gerekli önlemleri almayarak bugünleri hazırladık. İşin kötü tarafı geri dönüşü olmayan bir süreç bu. Ayrıca bu kafayla devam edersek gezegeni çok daha kötü bir yer haline getireceğiz.

Malesef artık normalimiz bu olacak. Küresel ısınmayı ciddiye almayarak, gerekli önlemleri almayarak bugünleri hazırladık. İşin kötü tarafı geri dönüşü olmayan bir süreç bu. Ayrıca bu kafayla devam edersek gezegeni çok daha kötü bir yer haline getireceğiz.
Dis gucler feto pkk diye herseye bir kilif bulup kuresel isinma ve kurakligi ciddiye almazsak maalesef kisa vadede yiyecek gida bulamayacak hale gelecegiz halen insanlar para rant cikar pesinde paran olsa nolcak yiyecek su olmadigi surece

Dis gucler feto pkk diye herseye bir kilif bulup kuresel isinma ve kurakligi ciddiye almazsak maalesef kisa vadede yiyecek gida bulamayacak hale gelecegiz halen insanlar para rant cikar pesinde paran olsa nolcak yiyecek su olmadigi surece

Aynen öyle. Mesela durumun ciddiyetini anlayan ülkeler ekstrem şartlarda nasıl tarım yapılırın, farklı kaynaklardan su üretebilir miyimin araştırmasını yapıyorken biz bile bile toprağımızı, tarımımızı öldürüyoruz. Su kaynaklarımızı kurutup yerine bina dikiyoruz. Üstüne bir de bilimsel araştırma yapması gereken üniversitelerin başına da hacıları, hocaları, liyakatsiz yalakaları getirip bilimi de öldürüyoruz. Sonumuz hayrolsun.

Geri
Üst Alt