Türkiye Yanıyor

Bu yangınları çıkaranlar ile yangınlara sevinenlerin Allah belasını versin.

Yakan da sevinen de aynı zihniyet. Milyarlarca can canlı canlı yanarak telef oldu. Kim bilir kaç endemik bitki türü yok oldu. Allah ıslah etsin diyecem ağzım varmıyor söyleyeyim… Lanet olsun yapana, yaptırana, destek verene, yaptıranların zihniyetini ayakta tutmak için destek verenlere lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun….

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gsc ailesi olarak fidan bağışı kampanyası başlatmalıyız

TEMA vakfının sitesi yoğunluktan ötürü sanırım, hayli ağırlaşmış. Bağış için girdim ama, zor açılıyor. Olsun. Bu da güzel bir şey. İnsanların ilgi göstermesi.

Evet ben de kac kere girmeye calistim. Sayfa bir türlü acilmiyor.

Insanlar bayagi yükleniyor sayfaya demek ki.

Tarım ve Orman Bakanı: Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yangın söndürme uçak ve helikopterleri almak için çalışmalara başladık.

yanacak yer kalmadı ülke kül oldu uçak alıncakmıs beyler :tbr::tbr::tbr:

Dugunumde (ki Avrupada yaşıyorum) nikah sekerleri niyetine davetlilere onların adına TEMA vakfi uzerinden fidan diktigimizi belirtmistik.

100 fidan civarı dikme imkanimiz olmustu. Ozamanlar butcemiz buna elverisliydi. Nekadar guzel birsey yaptığımızı bugun tekrar anladık hanim ile birlikte. Simdi yine guzel ulkemiz Turkiyenin yeşilip filizlenmesi için bağış zamanı. Bu ulke hepimizin

:D
yemin ediyorum komedi ya. yaw vergiler nereye gidiyor? her afette halktan para topluyorsunuz zaten. deprem vergilerini yol yap, selde çay dağıt, yangında ucak yok. bakanın halkımızın eli cebine açıklaması versin. thk nın basına atadığınız adam tüm türkiye yanarken saçını taramakla mesgul. oh ne âla memleket.

Turizm adı altında ki yok etme operasyonları olarak da bakılabilir
Fransa ve ispanya ilk ikide yer alıyor dünya da turizm de ,hemde öyle all inc.kültüründe değil (tui ve hotelbeds çalışanıyım-kontrat menajeri)

Turizmden halkın da faydalandığı yalanları,yakılan alanlara kurulan otellerin kazançları .
Ah ah yazacak o kadar şey var ki!!

Tarım ve Orman Bakanı: Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yangın söndürme uçak ve helikopterleri almak için çalışmalara başladık.

yanacak yer kalmadı ülke kül oldu uçak alıncakmıs beyler :tbr::tbr::tbr:

Birdaha olursa napcaz ?

Hic degilsi alinsin, zaten cok gec kaldilar renktas.
Ama bizim ucak degilde agirligimiz Helikopter oldugunu söyliyorlar.

bilgisi olsan varmi ?

arkadaslar birde vergi diyorsunuz ama bakin daha kac gün oldu Almanyada sel felaketi oldu, orada bile devlet yardim istedi.
FC Bayern Münih bile Köln ve Telekom‘la beraber 100.000 € bagisladi.
Is adamlari Milyonlari bagisladilar.

Sizede hak veriyorum!

Birdaha olursa napcaz ?

Hic degilsi alinsin, zaten cok gec kaldilar renktas.
Ama bizim ucak degilde agirligimiz Helikopter oldugunu söyliyorlar.

bilgisi olsan varmi ?
Denize yakın bölgeler de uçak
Helikopter normalde her şehirde 2 adet üzerinden hareket edilmeli diye düşünüyorum
Göl,baraj ,akarsulardan faydalanabilmesi açısından
Bu işin şakası yok ,yakında çölleşeceğiz

Denize yakın bölgeler de uçak
Helikopter normalde her şehirde 2 adet üzerinden hareket edilmeli diye düşünüyorum
Göl,baraj ,akarsulardan faydalanabilmesi açısından
Bu işin şakası yok ,yakında çölleşeceğiz

Dogrudur renktas.
Sadece öyle bir bilgi aldim, ucaklar her yerden alamiyor diye helikopterlere yönelmisler.

dogrudur yanlistir bilemiyorum.

3 uçak, 38 helikopter, 472 arazöz ve 4 bin personelle yangınlarla mücadele ediliyor diyorlar.

1627642817063.png

Yangın uçağı ve yangın helikopteri konusunu kısaca açıklamaya…

1️⃣ :

2️⃣ :

3️⃣ :

4️⃣ :

5️⃣ :

6️⃣ :

7️⃣ :

8️⃣ :

9️⃣ :

1️⃣0️⃣ :

1️⃣1️⃣ :

1️⃣2️⃣ :

1️⃣3️⃣ :

1️⃣4️⃣ :

1️⃣5️⃣ :
https://mobile.twitter.com/SefiBolge/status/1420823376105558022

Dogru mudur, Yanlis midir siz karar verin tabi.

Dr . Bekir Pakdemirli :
Coğrafyamız uçağa değil helikoptere uygun. 1986’dan beri bu karar var.

malesef cok zayif kaldik :/

Hem havada hem karada mücadele eden orman tesikilat calisanlarina Allah kolaylık versin!

Geri
Üst Alt