Türkiye Yanıyor

Adam soyadı gibi pişkin. İnşallah muhalif görünüp başka türlü olan hainlerden de kurtulacağız!

IMG_20210729_201555.webp

IMG_20210729_201540.webp

Yanan yerlere yeşil yerine beton dökenlerde hurrrrr çocuğudur!

ekside bi suser cok güzel acıklamış
Güzel demiş ama aklımda deli sorular var. Aylardır zaten PKK ile sınır ötesinde çatışma var bir eniştem bir arkadaşım şuan Suriye'de bunların uzantısı ile çatışıyor. Gel gelelim bayram değil seyran değil tamda yoğun olarak afganların tartışıldığı ülkede durduk yere PKK hadi şuraları yakalım mı dedi.
Planlı olan bir şey olduğu belli evet ama ben bu planın yurt dışında yapılıp afganlarla birlikte ülkeye gizlice giren eylemciler tarafından yapıldığını düşünüyorum.
Sınırdan içeri mülteci alacaksan al ama yok onlar bizim kardeşimiz, 100 sene önce yardım ettiler siz kim köpeksiniz diye bunları savunanlar hesabını vermeli. Kontrolsüz gelen bu insanlar ta Niğde yoluna salınınca Türkiye'nin haberi oldu. Bu sürede hangi örgütlerden kim girdi ülkeye herşey muallakta.
İçişlerine bağlı birimler elbet bunlarla mücadele edecektir de hangi birisiyle uğraşabileceksin karanlıkta samanlıkta iğne aramakla eşdeğer.

Yazık olacak koca ülkeye, insanına.
Kaçıp gidebileceğimiz hadi gelin kardeşim bizim huzurumuz bozulsa da olur siz yeter ki buraya gelin huzurunuz olsun diyecek bir tane ülke çıkmayacaktır.

Bir ülkenin ciğerlerini yakmaya teşebbüs edenin ne yaşamaya hakkı vardır nede insani şekilde yargılanmaya. Sessiz sedasız ateşin içine atılması gerekiyordu.
Yakalasan ateşe değil kazığa oturtursun
Kaçıyolar dağlara

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt