Türkiye Yanıyor

genel olarak tepkileri görünce dark knight filmindeki jokerla two face'in sohbeti aklıma geldi, hani toplumsal psikolojinin nasıl da otoritenin planını aşamadığı mevzusu... malesef bu yanan bölgeler son 10 yılda türkiye genelinde özel sektör namına yok edilen ormanlık alanların yüzde sıfır nokta bilmemkaçı bile etmiyormuş , ama insanlar her zaman olduğu gibi olgulara değil sadece biçimlere ve kategorilere tepki veriyor..

Kotu bir durum orman demek can demek dunyanin sonuda degil yanan yerlerin listesini cikarip aynen tekrar agaclandirmak lazim marmarisin yarisi yanmis ama umudum yok hazir yanmisken otel villa dikerler

Ben 10 fidan bağışlıyorum. Challenge a var mısınız?

Ne idüğü belirsiz tonla terörist geldi Suriyeden, Afganistandan bir ton at hırsızı geliyor Türkiye içinde tonla terörist var. Saldırı yapmak isteyen istediği zaman yapar devletin bunu engelleyecek herhangi bir gücü yok. Olay terör saldırısı mı bilmiyorum ama dünyanın birkaç yerinde yangın çıkmış yazıyor nette, bu arada bu saldırıyı bu şerefsizler yapmasa bile güç gösterme adına üstlenebilirler kendilerince.

Geri
Üst Alt