Türkiye Yanıyor

Antalya da yaşadığım için söylüyorum gerçekten cehennem gibi oldu ortalik. Sıcaklık çok fazla. Bu arada malesef bi ilçemizde 3 farkli nokta da 1 saat önce gene yangın başlamış. Gazipaşa

95 yada 96 senesinde benzer goruntuleri yakinen gormustum Marmaris'de. O zaman cok net pkk idi bunlari yapanlar zaten aciklamislardi da. Aklima kazinan, gri ve kapali bir gok yuzu, yukselen alevler, agir bir yanik kokusu ve endise dolu sonu gelmeyen anonslar... En acisi ? her sabah kul yagmuruyla uyanmak... Hayvancagizlara uzuluyorum en cok.. Ekosistemleri yok oluyor, sonrasi ise dogal akcigerlerimizi.. Google maps'te gecen ay bakiniyordum tatil icin ulkemize, haritamiz git gide arap/sina bolgesine benzemeye baslamis.. Zaten Ic Anadolu (bati) tarafina kadar asagi kalir yanimiz kalmamis, goller kurumus, akarsu debileri azalmis. Yazik oluyor guzelim cografyaya ve ulkeye. Her acidan... Gecmis olsun hepimize, umarim kisa surer bu kara gunler.

Teröristlerin yaptığına inanmak istiyorum fakat bu malum kişiler tarafından sunulan gerekçeler beni başka düşüncelere itiyor maalesef

Birileri kolanıyor ya da kollanmak isteniyor olan yine güzelim doğaya güzelim canlılara oluyor, doğanın dengesi bozuluyor.
Çok fazla konuşmaya gerek yok umarım en kısa zamanda bu hainler yakalanır ve hiç umudum olmasa da olayın arkasındaki şahıslar açığa çıkar

bir ülkede insan, hayvan, ağaç, bitki her şeyin canı, değeri bu kadar mı değersiz, ucuz olur. bir beton kadar değeri, ederi yok hiçbir şeyin. cidden yazık. sanki ülke, devlet büyük bir savaş kaybetmiş gibi hissediyorum her gün. gidişat hiç iyi değil, allah mazlumların, masumların yardımcısı olsun.

Geri
Üst Alt