Türkiye Yanıyor

Olabildiğince Kızılaya bağış yapmaktan kaçınmak lazım. Paraların nereye gittiği belli değil

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yurtdisinda yasayanlar icin site veya vakif var mi bu durum icin? Kurban bayraminda löseve bagislamistim mesela oluyordu problemsiz

Lan şimdi de İzmir-Manisa civarına göktaşı düşmüş diyorlar. Bayağı gürültülü şekil ve bayağı ışık saçmış düşerken.

yanlıs bilmiyorsam düzeltin avrupada bir çok ülkede yaz dönemleri ormanlara giriş yasaktır ve cezaları cok agırdır finlandıyada sanırım orman yangını cıkarmak agır hapis cezası diye okumustum

yanlıs bilmiyorsam düzeltin avrupada bir çok ülkede yaz dönemleri ormanlara giriş yasaktır ve cezaları cok agırdır finlandıyada sanırım orman yangını cıkarmak agır hapis cezası diye okumustum
Turkiye'de de sonu muebbet tabi yakalanirsan ben daha bu yasima geldim henuz isin basinda yakalanmis birini gormedim. Yasa var uyarsan...

Ulan 3 gündür uyumuyorum ya..

Spor da yapmıyorum..

Hayatımda 11 yaşında ağlamıştım sanırım son kez..

Ve yıllar sonra dün ağladım..

Kimsenin umrunda değil..

Herkes eğlenmeye devam ediyor,

Her geçen saat mahfoluyoruz..

Ülke yok olsa, kimsenin umrunda değil..

Çok sahipsizmişiz be..

İtfaiye uçağımız bile yok sorsan süper ülkeyiz herşeyimiz var

He tabi özel uçaklarımız var oda bişeydir kıbrısa gitmeye yarıyo mesela

TEMA sitesinden bagis yapmak istedim ama herhalde yurt disindan yapmak istedigim icin bir türlü olmadi. Ben de Kizilay'in sitesinden Yangin Afet Yardimlari icin bagista bulundum.

Forumdan yardim etmek isteyen baska gurbetci arkadaslarimiz olursa Giropay veya Sofortüberweisung üzeri yardimda bulunabiliriniz 2 dakikanizi bile almiyor.
Kızılaya para mi gonderdin :S Senin parayla şimdi pudra şekeri kokluyorlardir.

türkiye'nin ''yangını'' diyanet işleri başkanı kurtarıcı olarak yağmur duasına çıkmaya utanana, 21 şehir, 3 coğrafi bölgede çıkan yangını iklimi bağlayabilecek içişleri bakanından kurtulana, kendine kışlığın ardından yazlık saray yaptıran adamın hükümeti gariban halktan yine dilenmeye arlanana kadar bitmez ne yazık ki.

türkiye'nin ''yangını'' diyanet işleri başkanı kurtarıcı olarak yağmur duasına çıkmaya utanana, 21 şehir, 3 coğrafi bölgede çıkan yangını iklimi bağlayabilecek içişleri bakanından kurtulana, kendine kışlığın ardından yazlık saray yaptıran adamın hükümeti gariban halktan yine dilenmeye arlanana kadar bitmez ne yazık ki.
Ulan pis sövesim var...

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiçbir devlet kurumuna vakıfa para bağışı yapmayın

O paralar fidana değil ranta,inşaata,yolsuzluğa evriliyo

Hem paralar yerine gitmiyo amacına ulaşmıyo hemde eleştirdiklerinizin cebine para koymuş oluyorsunuz

Geri
Üst Alt