- 19 Mart 2014
- 29.586
- 31.001
- 2.718
Eğer halka namussuzsunuz denilip dayağı yedilerse ellerine sağlık vuranların diyorum. Kafan mı güzel anlamadım Tahirciğim.Ben yazdığından bir şey anlamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğer halka namussuzsunuz denilip dayağı yedilerse ellerine sağlık vuranların diyorum. Kafan mı güzel anlamadım Tahirciğim.Ben yazdığından bir şey anlamadım.
Bomboş bir hamaset olmuş kusura bakmayın, sizin ki devletçilik değil resmen partizanlık. Kimsenin devlet kurumlarını eleştirdiği yok, o kurumların yetersizliğine sebep olan şahıslar ile ilgili eleştiriler. Ülkede yangın uçağı olmamasını sorguladığımda pkkya hizmet ediyormuşum demek ki. Size diyeceğim ki, SGK yönetmesinden doyalı yıllarca Kemal Kılıçdaroğlu'na denmeyen kalmadı ki, muhtemelen onlardan birisiniz, sonuna kadar da haklı olabilirsiniz eleştirinizde, o zaman devlet kurumu zarar görmüyor da şimdi görüyor demek ki.Arkadaş bir niyet okumayı bırakın: ben hiç bir iletimde hükümet demedim, özellikle devlet dedim.. hükümeti eleştirmek ile devletin tüm kurumlarına yüklenmek ayrı şeylerdir.. algı ile hükümete vuracam diye devletin tüm kurumlarına saldırıyorlar.. hükümet doğası gereği eleştirilecek ki doğru olanı bulsun.. ancak bugün hükümet eleştirilmiyor devletin kurumlarına saldırılıyor ve bu da bilinçli yapılıyor.. ayrıca karıştırdığım birşey de yok; hangi kavramı kelimeyi nerde nasıl kullanılacağını bilecek adamım şükür.. çay atandan bana ne, yada sorumluluk makamında olanlar çıkıp kendilerini savunur ve halk değerlendirir.. benim dersim siyaset şu parti filan değil ki… bu konudaki tüm mesajlarımı okursan hiçbir zaman hükümet demediğimi bakanlık demediğimi göreceksin.. haa başkasına demem ama kendi adıma bugün ben hükümet de dahil kimseyi eleştirmem çünkü yakanın amacına hizmet etmiş olurum.. PKKYA İNAT SORUMLULUK MAKAMINDAKİ HÜKÜMETİ DE ELEŞTİRMEYECEM.. ancak başkasına sorumluluk makamındakileri yani bakanlığı ve dolayısıyla hükümeti eleştirmeyin diyemem… bu kadar basit… bugün THY, OGM, TRT gibi kurumları yıpratmaya kalkışmak devlete saldırmak PKK ile birlikte hareket etmek demektir… bu kadar basit… isteyen istediği kadar gürültü yapabilir…
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halka kimse namussuz demiyor. Adam haber yapmaya gelmeyen gazetecilere namussuz diyor.Eğer halka namussuzsunuz denilip dayağı yedilerse ellerine sağlık vuranların diyorum. Kafan mı güzel anlamadım Tahirciğim.
Ben sabahki mevzunun devamı zannettim.Halka kimse namussuz demiyor. Adam haber yapmaya gelmeyen gazetecilere namussuz diyor.
Şuna cevap verebilirim. THK Atatürk'ün kurduğu bir kurum ve adamların cumhuriyetin yarattığı tüm kurumlara alerjisi var.
O kadar çok yalakaları var ki!Şuna cevap verebilirim. THK Atatürk'ün kurduğu bir kurum ve adamların cumhuriyetin yarattığı tüm kurumlara alerjisi var.
Ben şimdi sana basitinden birkaç soru sorayım;
1-Devletin var olma sebeplerinin başında "Güvenliği Sağlaması" geliyor. Değil mi? Peki bu devlet insanlarının ve doğanın güvenliğini sağlayabiliyor mu? Daha devlet olmanın 1. fonksiyonunu yerine getiremeyen iktidarı eleştirmek en başta muhtemelen senin de taabi olduğun ve işin ehline verilmesini emreden İslam'ın gereği değil mi?
2- Bu ülkeyi kuran adam 15 yıl yönetebildi. Mevcut iktidar ise 20 yıldır ülkenin başında. Göreve geldikleri ilk seçimden bu yana her seçimde vaatleri terörü bitirmek değil miydi? Bu süre zarfı içinde o teröriste bırak gerilla demeyi, "Sayın" diyenleri, 20 yıl boyunca terörü bitirmeyi başaramayan yönetimi eleştirmek en başta vicdanın sesi değil mi? Vicdanın var değil mi Abdullah?
3- Akın akın mülteci geliyor. Milyonlarcası yolda. Yetkililerimiz henüz net bir şey söylemese de varsayalım, bu ormanları yakan o "birileri" mülteci akını içinde elini kolunu sallayarak ülkemize girmiş olamazlar mı? Bunun aksini kanıtlayacak bir argumanımız var mı? Peki bu durumda terör örgütlerine yol açan, güvenliğimizi tehlikeye atan, bu bariz sorumsuzluğu yapan yine laf söyletmedigin devlet değil mi?
4- "Devlete düşman lazım ki, halkı yönetecek bir sebep olsun. Korku da en iyi sebeptir" düsturuna sahip Mehmet Ağar gibi 90'lı yılların karanlık adamları bugün iktidarla kol kola değil mi? Bak ben Elazığlıyım ve Mehmet Ağar da öyle. Ağar'ın İçişleri'ni gayrıresmi olarak yönettiğini burada herkes biliyor. Suriye'de olanlar, mit tırları, Apo'nun mektubu, Oslo, Dolmabahçe, Hdpli vekillerin Kandil ziyareti gibi birçok doneyi göz önünde bulundurarak soruyorum; senin laf söyletmediklerinin, devletin şemsiyesi altında pkk ve diğer terör örgütleri ile iş tutmadıklarına nasıl emin olabiliyorsun? Belki de 20 yıldır bu yüzden bitmiyordur terör? Olamaz mı? 20 yılın sonunda hesap sorulamaz bir güce erişen iktidarın, senin kendince koyduğun kırmızı çizgileri çiğnemediğine ve kutsal gördüğün devletin adını lekelemediğine garanti verebiliyor musun?
Kendi elleriyle seçtiklerine kul köle olanlardan daha zavallı kimdir Abdullah?
Cahilden vatansever olur mu Abdullah?
Eğer devlet hep suçsuz olansa, sürekli birilerinin suçları devlete yükleniyorsa, bu devleti sen bile yönetebilirsin Abdullah.
Doğrusu tartışılır mı.THY'de çalışmak ayrı şey, bir dönem THK şube başkanlığı yapmakta olaya vakıf olmak demektir. Bilmediğin mevzuda hala ahkam kesiyorsun. Hatta kendinde kesmiyor başka birinin attığı gerçeği doğrusu tartışılır Tweetleri kaynak gösteriyorsun. Teferruatlıca anlatırım ben sana Onurcum. Bence uzatma.
Bomboş bir hamaset olmuş kusura bakmayın, sizin ki devletçilik değil resmen partizanlık. Kimsenin devlet kurumlarını eleştirdiği yok, o kurumların yetersizliğine sebep olan şahıslar ile ilgili eleştiriler. Ülkede yangın uçağı olmamasını sorguladığımda pkkya hizmet ediyormuşum demek ki. Size diyeceğim ki, SGK yönetmesinden doyalı yıllarca Kemal Kılıçdaroğlu'na denmeyen kalmadı ki, muhtemelen onlardan birisiniz, sonuna kadar da haklı olabilirsiniz eleştirinizde, o zaman devlet kurumu zarar görmüyor da şimdi görüyor demek ki.
Bu arada kusura bakmayın ama TRT benim kurumum falan değil, seçim zamanı kime kaç dakika ekranında süre vermiş ona bakmanız yeterli sebebim için ve bunun için ben vatan haini oluyorum bu ülkede. Bu ülke kurtulacaksa size göre vatan haini olmam da benim açımdan hiç bir fark yok zaten.