Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.982
- 33.904
- 2.478
Bunu yazmak icin girmistimİP TV candır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yazmak icin girmistimİP TV candır.
@Abdullah Avcı Vasflix'i ben yönlendiririm bu göreve gönüllü talibimGeri kalan 1 kişi de döve döve korsan yayına yonlendirilmeli.
Şimdilerde en fazla 1-2 dk geriden geliyo.Bazı sitelerde 40 sn falan.Yabancı kanallardan izlenirse 20 sn farkı yakaladım ben..Korsan yayindan maçı 15 dakika geriden izlemeyi bunlara para yedirmeye yeglerim.
Ve yegliyorum
Zevk ve tercih olarak değil de mal ve hizmet fiyatlaması olarak bakılmalı. Oyunu alabilse beklemez, bunu keyfi yapmıyor. İzleyici örneğin de böyle.Korsan yayın izliyenler kayıp müşteri değildir. Yani yasal izleyici kaybı olarak görülemez. Örnek: çoğu korsan yayın kullanan insanlar, eğer korsan yayın izleme imkanı olmasa gidip dekoder alıp yine izlemez. Arada tek tük istisnalar olabilirz ama kaideyi bozmaz.
Bunun bir diğer örneği korsan oyun oynayanlar. Örnek: adam oyunun korsanı çıkana kadar bekliyor. 1 sene, 2 sene. Çıkmaz ise oynamıyor. Bu kayıp müşteri sayılmaz.
Yanlış pencereden bakıyorlar.