- 4 Aralık 2009
- 13.570
- 9.469
- 2.238
Pisliğin, ruh hastasının tekiymiş adam nesini sevelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basligi hayretle okuyorum renktaslar, neymis yahudileri öldürdügü icin seviliyormus, etc... Israil i seversiniz sevmezsiniz ama sonucta 6.000.000 INSAN öldürülmüs... Ve Benim milletim bu yüzden sempati duyuyorsa denilecek fazla birsey kalmiyor maalesef!
sadece o yapmadi, onun yapmak istediklerine evet diyen milyonlarca Almanlar da var.
avrupa'nın her yerinde büyük bir nefretle karşılanan bir insanlık suçlusunun sevilmesi durumudur. muhtemelen bu başlık altında stalin ve türevlerinin kendisinden daha kötü olduğu gerçeği dillendirilecektir ama bu durum yine de bu saçmalığın bahanesi olmamalıdır.
Mao Zedong 45 Milyon insanin ölümünden sorumlu.
Lenin - 2-3 milyon arasi.
Stalin ise 27-30 Milyon insani kateletmis.
Demokrasi, özgürlük, adalet gibi laflar edip sonra bu adamlara tapanlar var, kendi kendine celisen insanlar ile dolu iken Ülke, Hitlerin de ülkede sevilmesi cok dogal.
Lenin ney ise Mustafa Kemal'de odur kardeş.
İkisi de çok büyük devrimcilerdir.
Lenin ile Mustafa Kemal arasında ki mektupları oku.
Lenin'in kurtuluş savaşımıza verdiği destekleri araştır.
Taksim'deki cumhuriyet anıtına bir bak. Orada mustafa kemal ve ismet inönü var arkasında iki tane koca adam var. Kafalarında şapka şapkalarında sovyet logosu var. O anıt sovyetlerin bize yardımını temsil eder.
Bugün cumhuriyeti biraz da lenine borcluyuz.
Keşke mustafa kemalda 2-3 milyon insan katletseydi. ve bu kadar demokrat olmasaydı. Tayyip gibiler başımızda olmazdı şuan![]()