türkiye'de hitler'e duyulan sempati

Pisliğin, ruh hastasının tekiymiş adam nesini sevelim.

Bunun sebebi Yahudileri katletmesi ama bariz bir sempati yok abartmışsın.

Yalniz ne kadar dogru bilmiyorum ama bazi yerlerde Hitler'in Türkler'e sempati duydugunu okumustum. Özellikle Atatürk'e.

Inandirici gelmedi ama.

Almanya'ya gidip insanları lahmacun gibi pişirdiği fırınları görüp içleri ürperseydi hayatta duymazlardı.

Adamlar ibret olsun diye hiç bozmadan koruyor.. gidin görün eziyeti..

Yahudi öldürmesi başka.. aklınıza gelmeyecek psikopatça yöntemlerle diri diri yakması ve eziyet etmesi başka..

Basligi hayretle okuyorum renktaslar, neymis yahudileri öldürdügü icin seviliyormus, etc... Israil i seversiniz sevmezsiniz ama sonucta 6.000.000 INSAN öldürülmüs... Ve Benim milletim bu yüzden sempati duyuyorsa denilecek fazla birsey kalmiyor maalesef!

sempati duyulduğu pek de söylenemez kim söylemişse biraz işkembe-i kübradan sallamış...

ayrıca öldürdüğü insanların israil ile uzaktan yakından alakası yoktur... israil devleti o insanların ölümünden çok sonra ortadoğuya monte edilmiştir... o ölen masum insanların kanı üzerinden şımarıklık yaparak bugüne gelmişlerdir...

hitler'e dünya çapında duyulan nefretin sebebi de öldürdüğü insanlardan çok yahudi sermayesi ve hollywood'un ortak yapımı sinema sektörüdür... 2ci dünya savaşı konulu filmler sayesinde insanlar hitlerden nefret etti... peki ya masum berlin'e tonlarca bomba atıp masum binlerce insanı öldüren müttefikler???... kırımda hitlerin yaptıklarını yapan stalin???... japonya teslim olmayı kabul etmişken atom bombasıyla hiroşima ve nagazaki'de ölen milyonlar????... kızılderililer????... hintliler???... zenciler???... italyanların cezayir'de yaptıkları???... afrika sömürgelerinde yaşananlar???...

hitler manyağın tekiydi, sempati duyan varsa kafayı yemiş derim... ama onu nefret timsali yapanlar aslında kendi günahlarını örtecek bir hedef yarattılar...

Basligi hayretle okuyorum renktaslar, neymis yahudileri öldürdügü icin seviliyormus, etc... Israil i seversiniz sevmezsiniz ama sonucta 6.000.000 INSAN öldürülmüs... Ve Benim milletim bu yüzden sempati duyuyorsa denilecek fazla birsey kalmiyor maalesef!

sadece o yapmadi, onun yapmak istediklerine evet diyen milyonlarca Almanlar da var.

yahudiler felan hikaye. sen bu memleket emperyalizmin elinden kutarılıp kazanılırken 5 kardeşini şehit vermiş adamın torunuyla ingiliz uşağı vatan haini isyancının torununu hala daha ihanet içindeyken, eşit tutarsan ve hatta haini daha üstün tutarsan ve bu gerçeğin bırak medyada ses bulmasını siyasette yeri olmasını, kahvehanede arkadaş ortamında bile söylenmesine katlanamazken; boş beleş, nerden ileri geldiği belli olmayan ve hiçbir faydası olmamış kardeşlik ümmetçilik mavalları okurken; kusura bakma, hitlere de sempati duyulur daha vahşilerine de. böyle sosyal olayları toplumun koşulları oluşturur. daha hitlere sempati varmışmış. başımıza hitler gelecek belki haberimiz yok.

avrupa'nın her yerinde büyük bir nefretle karşılanan bir insanlık suçlusunun sevilmesi durumudur. muhtemelen bu başlık altında stalin ve türevlerinin kendisinden daha kötü olduğu gerçeği dillendirilecektir ama bu durum yine de bu saçmalığın bahanesi olmamalıdır.

Sempati derken bir çok fakir ve bölünmüs ülke ve ülkenin insanlari birlestirmek, ekonomigi müthis gelistirmek var, ondan hariç sempati duyan kisiler galiba kafayi yemis.

Bu konuya yorum yapmayacağım :D sonra ceza yiyoruz. Bıyığına gurban olduğum :D

Mao Zedong 45 Milyon insanin ölümünden sorumlu.

Lenin - 2-3 milyon arasi.

Stalin ise 27-30 Milyon insani kateletmis.

Demokrasi, özgürlük, adalet gibi laflar edip sonra bu adamlara tapanlar var, kendi kendine celisen insanlar ile dolu iken Ülke, Hitlerin de ülkede sevilmesi cok dogal.

hitleride stalinide sevmem ama olayın özeti şu iki resim anlatıyor aslında:

6kf4g.jpg

5BB9ACA3BEFA025EED46784B34572E29.jpg

Mao Zedong 45 Milyon insanin ölümünden sorumlu.

Lenin - 2-3 milyon arasi.

Stalin ise 27-30 Milyon insani kateletmis.

Demokrasi, özgürlük, adalet gibi laflar edip sonra bu adamlara tapanlar var, kendi kendine celisen insanlar ile dolu iken Ülke, Hitlerin de ülkede sevilmesi cok dogal.

Lenin ney ise Mustafa Kemal'de odur kardeş.

İkisi de çok büyük devrimcilerdir.

Lenin ile Mustafa Kemal arasında ki mektupları oku.

Lenin'in kurtuluş savaşımıza verdiği destekleri araştır.

Taksim'deki cumhuriyet anıtına bir bak. Orada mustafa kemal ve ismet inönü var arkasında iki tane koca adam var. Kafalarında şapka şapkalarında sovyet logosu var. O anıt sovyetlerin bize yardımını temsil eder.

Bugün cumhuriyeti biraz da lenine borcluyuz.

Keşke mustafa kemalda 2-3 milyon insan katletseydi. ve bu kadar demokrat olmasaydı. Tayyip gibiler başımızda olmazdı şuan :)

aynı tip insanlar hitlerin türklerden korktuğu için 2. dünya savaşında türkiyeye savaş açmadığını düşünüyor olabilir.

memleketimin insanı biraz ilginç..

Lenin ney ise Mustafa Kemal'de odur kardeş.

İkisi de çok büyük devrimcilerdir.

Lenin ile Mustafa Kemal arasında ki mektupları oku.

Lenin'in kurtuluş savaşımıza verdiği destekleri araştır.

Taksim'deki cumhuriyet anıtına bir bak. Orada mustafa kemal ve ismet inönü var arkasında iki tane koca adam var. Kafalarında şapka şapkalarında sovyet logosu var. O anıt sovyetlerin bize yardımını temsil eder.

Bugün cumhuriyeti biraz da lenine borcluyuz.

Keşke mustafa kemalda 2-3 milyon insan katletseydi. ve bu kadar demokrat olmasaydı. Tayyip gibiler başımızda olmazdı şuan :)

Atatürk, Lenini kullanmistir, onun düsüncesine yakin oldugunu göstermis yardimini görmüs sonra iplememistir. Cumhuriyeti lenine borcluyuz demekte cok cahilce yorum olmus. Türkmenistan, Buhara Hanligi ne kadar altin gönderdi, kac bin Atli savasci geldi haberin varmi senin ? Türkiye'de Komünizm popagandasindan etkilenmissin sen.

Komünizm türk dünyası'nın en büyük düşmanıdır diye sözü vardir, bu söz ile büyük bir anit da vardir. Yalan olma ihtimali yok yani.

Geri
Üst Alt