Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 109.728
- 96.631
- 4.978
gecelik ne kadar ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi kafamızı karıştırma, düzgün ticaret yapamıyoruz zatenHalletmen gereken bir is varsa oyle yogun zamanlarda bazen hic olmaz.
Zaten aklina da gelmeyecektir.
Ben maksimumdan hesapladim.
Yani en cok olursa bu isin maliyeti ne oldu diye .
Yoksa haftalik 2 saat ya da 4 saat x 5000 yapacagiz
2 x 5000 x 52 = 520.000 basic paket
4 x 5000 x 52 = 1.040.000 orta paket
O zaman maliyet daha da azaliyor
Beylikdüzü innovia'da kendi lüks yerimde görüşüyorum, a..al yok kondom şart diye SMS gelmiyormu sana hiç?gecelik ne kadar ki

Sms mi atıyorlar lan. Bana genelde şu kadar faturanız var diye geliyorBeylikdüzü innovia'da kendi lüks yerimde görüşüyorum, a..al yok kondom şart diye SMS gelmiyormu sana hiç?
Yok be 1 2 kişi biliyor, geriye kalan baya bilgisiz forum olarakMaşallah forum böyle konularda futboldan daha bilgili
Bende sadece bu birdeSms mi atıyorlar lan. Bana genelde şu kadar faturanız var diye geliyor
Bilen birisi güvenli eskort nasıl bulunur açıklamalıBende sadece bu birde
250.000.000 TL jackpot
Tıkla 5000 TL bonus al 50 free spin
Bunlardan başka SMS gelmiyor
Numarayı değişmem lazım
Kazıklanıyolarmı diyorsun yani bilgisizliktenYok be 1 2 kişi biliyor, geriye kalan baya bilgisiz forum olarak
Ya da ihtiyacı olmamış.Kazıklanıyolarmı diyorsun yani bilgisizlikten![]()
Gunduz olmaz olum bu isler fuhus operasyonu diye bir sey duydun mu.Aslinda az bence
Ortalama 2000 desek
25 gün calissalar bi gecede 2 kişiye gitseler 100k yapiyor 3000 dolar bile degil aylik
Gündüz çağıran olursa isler degisir