Türkiye'de İllere Göre Ortalama Eskort Fiyatları

Halletmen gereken bir is varsa oyle yogun zamanlarda bazen hic olmaz.
Zaten aklina da gelmeyecektir.

Ben maksimumdan hesapladim.

Yani en cok olursa bu isin maliyeti ne oldu diye .

Yoksa haftalik 2 saat ya da 4 saat x 5000 yapacagiz

2 x 5000 x 52 = 520.000 basic paket
4 x 5000 x 52 = 1.040.000 orta paket

O zaman maliyet daha da azaliyor
Abi kafamızı karıştırma, düzgün ticaret yapamıyoruz zaten

Önce memleket fiyatı, ardından en ucuz nerede ona baktığımız hususunda orta noktada buluştuğumuzu düşünüyorum.

Bir keresinde meltem yengenizin teyzesi rahatsızlanmıştı. O gece hastanede refakatçi kalacaktı. Bende iyi tamma birsey lazim olursa ara mutlaka demistim yalandan. Asla arasada uyumus numarasi yapardim ama böyle beleş faydasız telkin etme cumlelerimi iyi kuradim hep.

Aksamda galatasaray macı vardi torrent zamanı hic izleyesim falansa yok. Uzerimde Pijama takimi vardı ve 3 lu kotlukta direkt tv karsinda ben genis koltukta oturuyorum ama alttan alttan birsey durtuyor. Noluyor ya dedim toparlandim falan ama yok rahatsiz ediyor birsey sonra ev sicak mi yaa diye istemsiz meltemm diye bagirdim.
Evde kimse yoktu ya dogru deyince bu gece degerlendirsem iyi olur dedim. Hemen twitterda arastirmaya girdim. Bulundugum bölgeye yakin emine isminde bir esc ile eslestim.

Esc emine eve girince merhaba yapti domestic bir yapisi vardi. Basinda cember varrdi ama saclari gozukuyordu. Asagi yukari meltemle yasitti. Önce uclu koltukta oturmasi icin buyur etttim. Ortaya ben sagima onu oturdum cunku meltem hep soluma otururdu. Fantezilerin hep tam tersi olmalydi alacagim haz artsin. Kaç para dedim 300 lira dedi piyasanin cok cok altinda bir fiyat verdi.
Ne bu bee gündelikci fiyati gibi dedim. O da bana surumden kazandigini söyledi.

Sonra az biraz gs maci dahaa izlemeye devam ederken kapı calmisti. Eyvahh karimmm meltem geldi diye telasla saga sola kosturdum. ..
Emineyi alip giysi dolabina soktum. Gelen meltemdi refakatci kalmama gerek kalmadı dedi. Offf cok yoruldum suyum cikti, (seksten sogutan laflar söyleyip) dusa girip hemen yataccagim dedi.

O dusa girdigi esnada emineye 300 lirasini verip apar topar evden yollamistim.

Off be ucuz yirttik demistim seks yapmamistim ama yapmis kadar adrenalin yasamistim.

Blutv çıplak çıplak dizisini izleyin.

images

Geri
Üst Alt