- 20 Mayıs 2019
- 8.503
- 7.051
- 1.218
evet duruma göre elektrik faturası vs. ödenmeyip kasa da arttırılabilir zannımca7 bin iddia mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet duruma göre elektrik faturası vs. ödenmeyip kasa da arttırılabilir zannımca7 bin iddia mı
bu iddia ile ev gecındırenler var imisevet duruma göre elektrik faturası vs. ödenmeyip kasa da arttırılabilir zannımca
@Murat Durmazbu iddia ile ev gecındırenler var imis
Maç izlemekSenin meslek ne üstad
Yorum alalım @Murat Durmaz20089,99 yeterli
7 bin kira
7 bin iddia
3 bin faturalar
3 bin mutfak
59.99 spotify premium
30 tl gs youtube katıl
Komik yaani
90-120@Sami Karakoç işin eksperine soralım
Biliyorum dostum ben isim vermemistimsonuçta özel görüşme diye. Gelmedin değil mi? Nolur gelmedim de
Gerçi doğru diyorsun rakamların arasından boğulmadan kaçan kendini kurtarır.Türkiye'de rahat yaşamak gelirle alakalı birşey değil 1 milyonda olsa rahat edemezsin , kaçan kurtulur
6700 euro ediyor 250bin tl. Amac cok luks yasamak ise haklisin ama normal bir yasam icin bu fiyatlar absurt.Ev sahibi olmak + araç sahibi olmak + çocuk sahibi olmak gibi faktörlere göre farklılık kazanabilir.
Şu an ki şartlara göre;
Bekar olup evi arabası yoksa her türlü 100 bin TL
Yeni evli olup evi arabası olursa 80-100 bin arası bile yeter
Kirada oturuyorlarsa, araçları yoksa 150 bin TL civarı anca kurtarır işin içinde 2 çocuk varsa varsa 250 bin TL
Başlıkta rahat yaşabilmek için sorulduğu için bu fiyatları dedim yoksa 4 kişilik bir aile için 100-120 bin TL'de yeter.6700 euro ediyor 250bin tl. Amac cok luks yasamak ise haklisin ama normal bir yasam icin bu fiyatlar absurt.