türkiye'deki sosyal medya ortamı

fenerli itlerin ve onların yancısı kahbjk taraftarının kuyruk acısı geçmedi daha. ama iyidir erken başlarlar algıya gs taraftarı sonradan ve daha yoğun dahil olur sosyal medyada. galatasaray dipten vurur kopekbaligi misali kudursun onun bunun evlatları

Feysbuk ile başlayan süreç, tivitır ve insta ile çok değişik boyutlara geldi ve insanlar hayatlarını sosyal medyada yaşar, kendini burayla ifade eder oldular.
Üç sosyal ağı da kullanmayarak, kendimi farklı görmüyorum ama;

feysbuktaki garip dayılara,
tivitırdaki insana cinnet geçirtecek derecede zeka özürlü ve troll hesaplara,
instadaki çakma ışıltılı yaşam süren insanlara maruz kalmadığım için şanslı görüyorum.

Bu platformlarda yararsız şeyleri filtreleyip kendi kabuğunda takılabilen insanları da ayrıca tebrik ederim.
Paralı üyeliğe geçip timeline işini ayarlamak ve yabancı dil bilmek ile çözümlenebilir mevzular .
Arada bir perspektif penceresini açmak için yurdum insanının faaliyetlerine bakmak güzel bir kara mizah dizisi izlemek gibi 😚

Erkekler kız düşürmek kızlar ise para kazanmak için kullanıyor

INFLUENCER AYNASI NE AWK

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

influencer bir kızla görüşüyordum bir ara yaptığı iş ile dalga geçmem sonucu kısa sürdü muhabbetimiz.

Benim arabayı hikayesinde paylaşmasını istemiştim (onun bunun markasını paylaşıyorsun denedim kullandım çok güzel ürün diye tavsiye ediyorsun benim arabayı da tavsiye ette satılsın demiştim)

Güzellik malzemeleri üzerine çok video çekiyordu ürün paylaşıyordu bende sen büyüyünce dilan polat mı olucan şimdi demiştim

Sonra işine saygı duymadığım için görüşmeyi bıraktı benimle

influencer bir kızla görüşüyordum bir ara yaptığı iş ile dalga geçmem sonucu kısa sürdü muhabbetimiz.

Benim arabayı hikayesinde paylaşmasını istemiştim (onun bunun markasını paylaşıyorsun denedim kullandım çok güzel ürün diye tavsiye ediyorsun benim arabayı da tavsiye ette satılsın demiştim)

Güzellik malzemeleri üzerine çok video çekiyordu ürün paylaşıyordu bende sen büyüyünce dilan polat mı olucan şimdi demiştim

arabanı alayım yazma buraya

Benim adim bok kokuyorum çok beni seven yok

Bunu diyen adamın sözleri gibidir Tr de sosyal medya

Önemli olan kimin ne yaptığı değil, bireyin hangi amaçla kullandığıdır. Bu yüzden genellemeler yapmamak gerekiyor. Instagram benim ekmek teknem, dükkanım. Verdiğim danışmanlıklarda ki kontağımı Instagram sayesinde sağlıyorum. Ve bunun için de Instagram 'a herhangi bir ödeme de yapmıyorum. Böyle bir fırsatı bana yaratan Instagram iyi ki de var. Instagram benim vitrinim ☀️

Dostum sen her mesajında niye birşeyleri ispatlama,anlatma çabası içerisindesin ya,o kızı düşürdüm bunu ayarladım şunla yattım bunla kalktım ona sarktım
,sen neymişsin be dan bilzerian

Konudaki eleştiri tam da senin bilinçaltındaki yıkıklığa,ezikliğe parmak basıyor aslında

Ha sosyal medyada beğenilme,takdir edilme,like alma için şunları yazmışsın,ha sosyal medyada aldığın,yaptığın bir şeyi insanların gözüne sokmaya çalışmışsın kasa aynı

Bunu yapıcı bir eleştiri olarak al lütfen

Önemli olan kimin ne yaptığı değil, bireyin hangi amaçla kullandığıdır. Bu yüzden genellemeler yapmamak gerekiyor. Instagram benim ekmek teknem, dükkanım. Verdiğim danışmanlıklarda ki kontağımı Instagram sayesinde sağlıyorum. Ve bunun için de Instagram 'a herhangi bir ödeme de yapmıyorum. Böyle bir fırsatı bana yaratan Instagram iyi ki de var. Instagram benim vitrinim ☀️

Şiir gibi konuşmuşsun Azizim, bu dizeleri okuyunca Instagram hesabı açma kararı aldım

Sosyal medya aramızda sessiz sessiz yaşayan yavşakları ortaya çıkarmıştır.

inci sözlük, bobiler.org, krampon.net ve educatedear'in ilk dönem YouTube attigi videolar. O zamanlar güzel zamanlardı.

Yanında gazetelerden okuduğumuz kolpa transfer haberleri ve televizyonda aralıksız arka planda açık kalan NTV Spor.

O dönemler güzeldi. Simdi her şey leş.

Dostum sen her mesajında niye birşeyleri ispatlama,anlatma çabası içerisindesin ya,o kızı düşürdüm bunu ayarladım şunla yattım bunla kalktım ona sarktım
,sen neymişsin be dan bilzerian

Konudaki eleştiri tam da senin bilinçaltındaki yıkıklığa,ezikliğe parmak basıyor aslında

Ha sosyal medyada beğenilme,takdir edilme,like alma için şunları yazmışsın,ha sosyal medyada aldığın,yaptığın bir şeyi insanların gözüne sokmaya çalışmışsın kasa aynı

Bunu yapıcı bir eleştiri olarak al lütfen
:d

Azizim instagram fenomenim ❤️

Geri
Üst Alt