- 26 Kasım 2012
- 185.494
- 257.960
- 5.998
Turan usta mıseni severim üstat yapma...
bende seni severim heis kotu bi isim degilki bence hos bir isim. nuktedan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turan usta mıseni severim üstat yapma...
Bir de uygulamayı kullanın diyorlar. 4 gün önceden takip ediyor uygulama forumu
başlık içeriye göç etme kıvamına gelmiş abiYalnız hakikaten bir anda niye gerildiniz çözemedim, hiç anlaşamayacak insanlarsınız işte birbirinizi ikna şansınız sıfır, orta noktada da buluşmanız söz konusu değil bunu bile bile niye sinirlendiniz ki üstatlar.
fiyat nedirüstada biraz gıcık gibisin?
yalnız sağlam küfürdü be.
sucukcu kenan mıKenan burada olsaydı şimdi burası yangın yerine dönmüştü; ki kesinlikle haklı olurdu!
Gözlerinden öperim gayet yakışıklısın hele ki bu konuda yorum yapacak son kişi benim bir tipsizlik ki sorma gitsin sadece bir anlık gaflet çok parlak gözüktün o an... Özürbeni çok kırdın...
teklif ciddi ise değerlendireyim. ben her yere saldırıyorum. hangi ülke olduğu önemli değil. afganistan dışında her yer kabulümYanıma gelin iş bulurum size, bizim şirkette zor ama başka firmalarda olabilir. Tüm ahaliyi bekliyorum. GSC dayanışması yapalım.
gamzemin çukurunda uyumanızı istemem doğrusuDün Genel Sohbet'te gamzenin çukurunda uyuyacak kıvamda değil miydik? Bugün tehditler havada uçuşuyor. Forumca hayatı çok uçlarda yaşıyoruz. @Demir P. Baş
kenanım gelecek yakında köln federal meclisi(kenanımın ikametgahı kölnde), şansölye merkel ve gscyi temsilen muraturhan arasında goruşme gercekleşecek 2 hafta içindeKenan burada olsaydı şimdi burası yangın yerine dönmüştü; ki kesinlikle haklı olurdu!
Emir i gördün mü sen? Kenan ın 2 numaraKenan burada olsaydı şimdi burası yangın yerine dönmüştü; ki kesinlikle haklı olurdu!
60 sanafiyat nedir
Zaten başlıkta bilgi anlamında çok az şey paylaşıldı bence sıfırlanıp tekrar açılsın millet birbirine sataşacağı kadar sataştı zaten yeni başlığa kimse musallat olmaz bilgi dışında. Saygıdeğer GSC yönetimine bir öneridir.
Uzmanlık alanın nedir ?teklif ciddi ise değerlendireyim. ben her yere saldırıyorum. hangi ülke olduğu önemli değil. afganistan dışında her yer kabulüm
gamzemin çukurunda uyumanızı istemem doğrusu
makine mühendisi için varsa geleyim seneyeYanıma gelin iş bulurum size, bizim şirkette zor ama başka firmalarda olabilir. Tüm ahaliyi bekliyorum. GSC dayanışması yapalım.