- 18 Temmuz 2009
- 80.810
- 225.615
- 5.093
Tehdit yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OH CMONNNNTehdit yok.
sa polis emre geldi
Olayı inceliyoruz
![]()
yasal olarak dedıgı ıcın tehdıt olmadıgına karar verılmıstır
ne küfrü berke bey yanlış link sadece
Tehdit etmeyin birbirinizi manasında hırb.OH CMONNNN
seni recel gibi surerim diyor
Ne mağduru ya bir buluş çay içelim sen mağdur ol ya da yoksayıyorum diyorum seni hala alıntılıyorsun Barış Pınarı Harekatından beri dikkatimi çektin yenisin diye bugüne bir şey demedim ama her gün ülkeyi kötülemekten başka bir şey yapmıyorsun madem hayatından memnun değilsin bir şeyler yap kendin için ya da yurtdışına gitmekle alakalı post at sürekli negatif negatif yazıyorsun anlamadım artık dediğim gibi 2 yol var ileri gittiğin için uçurulmamak adına seni yoksayıyorum arkadan yazma hayırlı geceler ve iyi yolculuklar...
@Demir P. Baş Tartışmanın fitilini kim ateşledi? Çayımı yudumlayarak okumak istiyorum.
Almanlar isten eve evden ise giderler genelde. Disiplinliler. Fazla yakinlik kurmayi sevmezler genelde. 40 ve üstü icin gecerlidir bu dediklerim. Zirzopluk yapmazlar pek. Gencleri ayri tutuyorum tabi.
yasal olarak dedıgı ıcın tehdıt olmadıgına karar verılmıstır
Yukarıdaki barış çubuğumu almadın mı yani sen şimdi ?!?!?!!Kenan burada olsaydı şimdi burası yangın yerine dönmüştü; ki kesinlikle haklı olurdu!
O zmn haklısın benceTehdit etmeyin birbirinizi manasında hırb.
ustad yasal olarak yurt dısına cıkamazsın demıs
ewt gscde tehdit serbest