Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Olayı inceliyoruz

İlgili resim

yasal olarak dedıgı ıcın tehdıt olmadıgına karar verılmıstır

seni recel gibi surerim diyor

ben onun daha önce sürdüğü reçellere benzemem

Ne mağduru ya bir buluş çay içelim sen mağdur ol ya da yoksayıyorum diyorum seni hala alıntılıyorsun Barış Pınarı Harekatından beri dikkatimi çektin yenisin diye bugüne bir şey demedim ama her gün ülkeyi kötülemekten başka bir şey yapmıyorsun madem hayatından memnun değilsin bir şeyler yap kendin için ya da yurtdışına gitmekle alakalı post at sürekli negatif negatif yazıyorsun anlamadım artık dediğim gibi 2 yol var ileri gittiğin için uçurulmamak adına seni yoksayıyorum arkadan yazma hayırlı geceler ve iyi yolculuklar...

ben murat adminle konuşurken şappadanak zıplayıp alıntı yapan sensin. rahatsızlığın varsa engelle. kanuna aykırı söylemim varsa şikayet et. negatif yorumlar yaptığımın farkındayım, çünkü pozitif bir şey yok. bunlar benim tecrübe ettiğim ve yaşadığım hayat iken senin hayatın ve devletten beklentin farklı olabilir. ya da senin tuzun kuru diye benim tuzum kuru olmuyor. herkesin hayatı farklı. sen de bu rezil durumda bile çok pozitifsin diye kızmıyorum, o halde senin de dil uzatma hakkın yok. benim ekmeğimi sen mi veriyorsun da yargılama cürretinde bulunuyorsun?

istediğimi de derim. ülkemi seviyorum ama olmuyor. ama ülkemi sevmiyor da olabilirdim. ülkemi sevmediğimi de dile getirebilirdim. bunu yapsaydım bile bana dil uzatma hakkın olmazdı. kimse hiç bir şeyi sevmek zorunda değil

Kenan burada olsaydı şimdi burası yangın yerine dönmüştü; ki kesinlikle haklı olurdu!

Geri
Üst Alt