Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.899
- 94.957
- 4.978
Yarın gel hafıza kartı olarak işe başla modcum. Maşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın gel hafıza kartı olarak işe başla modcum. Maşallah.
Marseille pek tekin yer değildir. Ama benim avrupada gördüğüm en tekinsiz yerlerin başında Napoli ve Palermo geliyor. Altındaki donunu alırlar haberin olmaz o kadar yani.Marsilya'yı Foça'dan giden denizciler kurmuş renktaş. Marsilya kalesinin oraya çıkmıştık surlara merdivenle baya yüksek bir yerdi deniz manzaralı ücretsiz girişi orada karanlık bir odada televizyonda Marsilya'nın tarihinden bahsediyordu oradan izledik. Avrupa'nın önemli ticaret hacmine sahip büyük limanlarından. Bafetimbi Gomis gibi büyük golcüye ev sahipliği yapmış şehir. Şimdi gündüz parkta uyuşturucu çekiyorlar diye kötü reklamını yapsak da güzel yanları da yok değildi yaniRehber bizi paramızın çantamızın çalınmaması konusunda dikkatli olmamız konusunda uyardı ama kötü bir olay yaşamadık.
Asrın lideri diyor ya ''işsizlik yok, iş beğenmiyorlar'' diye, ''tembel olduğumuz'' fikrinin babası da o olabilir.
Mesela açtığı boktan üniversitelerden birinden öğretmen olarak mezun oluyorsun ama inşaatta çalışmayınca -ki o yol bile 1-1,5 senedir kapalı- veya temizlik görevlisi olmayınca iş beğenmemiş oluyorsun.
böyle güzide bir ülkeden neden kaçmak istemektesiniz?
Üstad tebrik ederim bilezik gibi geçirmişsin.Aynen çok tembel günlük 15 saat çalışarak asgari ücrete talim hafta sonları 1 gün izin ya olur ya olmaz, türk insanını bitiren tembellik değil kibir, kıskançlık, riyakarlık, adam kayırma, yolsuzluk özellikle yolsuzluk her kurumda var çalan çalana daha bir çok neden varda boşver
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cocugunun dogumunu Amerika'da yaptiran bir suru Turk var. Sirf vatandas olsun diye. Hatta hastene parasi bile vermiyorlar. Gorursem sorarim arkadasima. Kiz kardesi geldi, dogurdu, gitti. Siradan vatandas, zengin falan degil.
beni de tebrik etseneÜstad tebrik ederim bilezik gibi geçirmişsin.
Bu kadar mı taketti canına be kardeşim. Gel iki el sıkayım kafana da rahatla.İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü resmi internet sitesidir. Bu sitede nüfus işlemleri ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.www.istanbulnvi.gov.tr
vatandaşlığımı sildirsem, herhangi bir milliyetim olmadan yaşamam mümkün mü, yani başka ülke vatandaşlığı almadığım halde sildirebilir miyim
İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
İstanbul İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü resmi internet sitesidir. Bu sitede nüfus işlemleri ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.www.istanbulnvi.gov.tr
vatandaşlığımı sildirsem, herhangi bir milliyetim olmadan yaşamam mümkün mü, yani başka ülke vatandaşlığı almadığım halde sildirebilir miyim
O seçeneği de Trump'a kurban vereceğiz sanırım. İki ayda bir "ABD'de doğuma vatandaşlık kalktı, kalkıyor, kalkacak" haberleri çıkıyor.
Bir ara TR'de bu işi sektöre dönüştüren "ajans" gibi bir kuruluştan teklif almıştık.
Şimdi dönüp verdikleri fiyatlara bakınca bu fikri Trump'a değil dolar kuruna kurban verecekmişiz gibi duruyor daha çok.![]()
Benim bölümde aynı dersi 6 kere alan arkadaşım var yav. Ben üniversiteyi bitireli bir sene oluyor çocuğun daha 1 senesi daha var bitirmek için.Hocam bilirsin ben Almanya da yaşıyorum, Türkiye de niye bu kadar üniversite mezunu var anlamıyorum. Çok üniversite = çok mezun düşüncesi kesinlikle yanlış bir zihniyet, çünkü üniversite mezunluğunu sıradanlaştırıyor bu. Bu yüzden de insanları 2-3 üniversite okumaya itiyor iş bulamadıkları için. Üniversite okumanın bir özelliği kalmamış bence Türkiye de, şahsi görüşüm.
Bir örnek vereyim benim kuzenim anestizi bölümünü okudu üniversite de. Almanya da bunun için üniversite okumaya gerek yok, 3 sene meslek okuluna gidiyorsun paralel olarak da çalışıyorsun blok halinde. Aynısı hemşirelik banka çalışanı için falan da geçerli. Anestezi okuyacağını söylediğinde şaşırmıştım bunun için üniversite ye mi gidiliyor diye.
Ek olarak sizde BÜT diye birşey vardı sanırım sınavları geçemeyince. Zamanında benim üniversite (RWTH Aachen) de mesela bir ders için 3 yazılı sınav hakkın oluyordu, eğer bir dersten 3 defa kalırsan son şans olarak sözlü ye giriyorsun. Onu geçemezsen o dersi (atıyorum mesela Matematik) içeren bir bölümü okuyamıyorsun bir daha tüm Almanya da. Benim Türkiye de kaç tanıdığım bu BÜT denen şeyle kendini kurtarıyordu sınavlarda. Burada ise 2 arkadaşım zamanında 3 defa dersten kalıp sözlüyü geçemeyince başka bir bölümü okumak zorunda kalmışlardı. Türkiye de bir sınava kaç kere girilebiliyor bir fikrim yok ama bu Bütünleme olayı bizde yok kesinlikle.
sent via GSC
Hocam bilirsin ben Almanya da yaşıyorum, Türkiye de niye bu kadar üniversite mezunu var anlamıyorum. Çok üniversite = çok mezun düşüncesi kesinlikle yanlış bir zihniyet, çünkü üniversite mezunluğunu sıradanlaştırıyor bu. Bu yüzden de insanları 2-3 üniversite okumaya itiyor iş bulamadıkları için. Üniversite okumanın bir özelliği kalmamış bence Türkiye de, şahsi görüşüm.
Bir örnek vereyim benim kuzenim anestizi bölümünü okudu üniversite de. Almanya da bunun için üniversite okumaya gerek yok, 3 sene meslek okuluna gidiyorsun paralel olarak da çalışıyorsun blok halinde. Aynısı hemşirelik banka çalışanı için falan da geçerli. Anestezi okuyacağını söylediğinde şaşırmıştım bunun için üniversite ye mi gidiliyor diye.
Ek olarak sizde BÜT diye birşey vardı sanırım sınavları geçemeyince. Zamanında benim üniversite (RWTH Aachen) de mesela bir ders için 3 yazılı sınav hakkın oluyordu, eğer bir dersten 3 defa kalırsan son şans olarak sözlü ye giriyorsun. Onu geçemezsen o dersi (atıyorum mesela Matematik) içeren bir bölümü okuyamıyorsun bir daha tüm Almanya da. Benim Türkiye de kaç tanıdığım bu BÜT denen şeyle kendini kurtarıyordu sınavlarda. Burada ise 2 arkadaşım zamanında 3 defa dersten kalıp sözlüyü geçemeyince başka bir bölümü okumak zorunda kalmışlardı. Türkiye de bir sınava kaç kere girilebiliyor bir fikrim yok ama bu Bütünleme olayı bizde yok kesinlikle.
sent via GSC
hocam nasıl alınıyor başka ülkenin vatandaşlığı ben doğuştan çift vatandaşım da bilmiyorumNormalde çifte vatandaşlık düşünüyordum ama şu son tff olaylarına iyice kafam attı. Seneye Fin vatandaşlığını alıyorum. Artık o zaman bol bol söveriz 6222siz.