Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Sülale geçindirirsin ama iş kurmak ve o işin dönüşünü almak kolay değil çünkü piyasada dönen paralar kısıtlandı artık.

İnsan geçindirmek ayrı, iş kurmak ayrı konular.

Anadoluda zaten bahsettiğim iş kanalları yok o maaşları alabilecek.
15-20 türkiye için deyince saçma oluyor zira istanbul için 10 bin lira ile hayli hayli ev-araba taksidi ile bir ay rahat geçinilir üstat teşvikiye-maçkada bile o parayla kirada otunur bohem hayatı yaşanır

15-20 türkiye için deyince saçma oluyor zira istanbul için 10 bin lira ile hayli hayli ev-araba taksidi ile bir ay rahat geçinilir üstat teşvikiye-maçkada bile o parayla kirada otunur bohem hayatı yaşanır
Oralarda kiralar 4 bin falan yav, iki çocukla nereye araba, ev alıyorsun.

Ne anlatıyorsun sen yine ya Allahın delisi.

sent via GSC
Yeni mi fark ettin Almanyanın divanesi ;) hakaretamiz konuşmayalım
O da mı aspergermiş ? Bilmiyordum. Kötü bir şey değil yav asperger sendromlu bir sürü insan var Celal Şengör'de asperger mesela.. Benim bir arkadaş vardı onda da asperger vardı tarihçiydi, inanılmaz bir hafızası vardı hafıza falan diyince acaba dedim.
Yok yav değilim :) tipsizim deyince mongol filan sandın herhalde tipsiz aşırı çirkin ama normal biriyim yav normallikle dış görünümü bir tutman şaşırttı üstat

Burda uzman arkadaslardan evli ve çocuklu olup 6-7 bin maasla ev alanlar var, kredisiz alamazsın abi imkansız.
Sorudaki kriterler 3+1 ev artı iyi bir otomobildi. 500 bin civarı ortalama evler, kredi miktarını sen hesapla. Sıfır araba alsan o da 100-150.

hayır 15-20'ye alırsın ben sadece 10 binliraya bohem hayatı yaşar kiranı ödersin geçinirsin ailenle dedim ev-araba taksidi demedim bunlar büyük meblağlar
Ee adamın sorusu 3+1 ev ve ortalama üstü araba alıp 2 çocukla yaşamak üzerineydi?

Yok yav değilim :) tipsizim deyince mongol filan sandın herhalde tipsiz aşırı çirkin ama normal biriyim yav normallikle dış görünümü bir tutman şaşırttı üstat
mongollardan ozur dılemezsen baslıktan atacagım

Ohoooo. Esas sen beni şaşırttın tiple vs ne alakası var. Hafızam çok iyi diyorsun ya oradan yola çıktım acaba dedim olabilir mi tiple vs ne alakası var arkadaş, kendi kafanda kurduğun şeye kendin şaşırmışsın valla olayın benle uzaktan yakından alakası yok.

Asperger sendromlular çirkin olacak diye de bir şey yok gayet yakışıklı aspergerliler var. Sen down ile karıştırdın heralde.

Dipnot: Ayrıca down sendromlular dünyanın en iyi kalpli insanları olabilirler, inanılmaz severim kendilerini hoş olmamış mesjaın üstat, forumda down sendromlu yakını olan, kardeşi olan akrabası olan veya sevdiği olan olabilir.

Son düzenleme:
konu aslında almak olmamalı. birbirinden farklı bi çok ücretle ev ya da araba bir şekilde alınabilir. bunun süresi önemli daha çok.

mesela ortalama bir telefon, samsung, lg gibi alt-orta ya da orta sınıftaki bir telefonu maaşının ne kadarıyla ya da kaç aylık maaşla alıyorsun ve dünya ülkelerinde özellikle rakimibiz olan ve bizi kıskandığı iddia edilen ülkelerde aynı cihaz ne kadar gün çalışmayla alınabiliyor.

aynı şekilde araba, ev de ne kadar ay çalışması gerekerek alınıyor o daha önemli gibi. sonuçta bir sürü genç sadece tofaş şahin alabilmek için senelerce kredi ödeyerek kendini feda ediyor.

Yanlış anlamayın ay götüm falan demeyin de Almanya ile Avusturyayı sevemedim ben, çok soğuk insan yapıları var.
Almanlar isten eve evden ise giderler genelde. Disiplinliler. Fazla yakinlik kurmayi sevmezler genelde. 40 ve üstü icin gecerlidir bu dediklerim. Zirzopluk yapmazlar pek. Gencleri ayri tutuyorum tabi.

Almanlar isten eve evden ise giderler genelde. Disiplinliler. Fazla yakinlik kurmayi sevmezler genelde. 40 ve üstü icin gecerlidir bu dediklerim. Zirzopluk yapmazlar pek. Gencleri ayri tutuyorum tabi.
zirzop ne yav ilk defa duydum baya komikmiş. aklıma şu geldi.

0.50den itibaren başlıyor

O niyetle yazmamışsındır muhakkak üstat da işte okuyup kırılabilecek insanlar olabilir gerek yok. Down sendromlu çocuğu olanlar bu konulara karşı çok hassas oluyor.
Recepe de bence o nasıl bir cevap ceza alması gerek başkası olsa lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim

Geri
Üst Alt