- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
Sakin olalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlığı bitirecek nokta olmuş üstat da anlayana... Hayur yurtdışındakileri de dinlemiyorlar heves işte hep bunlar iyi geceler...Beyler Suriye'ye gidin, sonuçta orası da yurt dışıYada siz şunu kendinize söyleyin. 20 bin avro kazanayım. Avrupa'nın altı üstüne getireyim. Sonra Türkiye'ye dönüp krallık kurayım. Öyle bir Dünya varsa lütfen haber ediniz.
evet alacagım tüp taktırırsanAlcan mı lan harbiden? Satmayı düşünüyorum çünkü ciddi ciddi. Çok gereksiz yakıyor araç. (Şehir içi 9.4 lt ortalamada şu an, benzinli)
tmm işlemleri başlatalım o halde. Üzerine forum hesabını verirsin 50 tl indirim yaparımevet alacagım tüp taktırırsan
?Sen işine bak rahmetli insanları anma sen daha dün annemden reçel isterim tabi param yok derken babaanne filan dersen kurallara uygun olsa bile sen sen ol karşı karşıyayken kuramayacağın cümleleri klavyeye güvenip kurma yoksa yurt dışı çıkışı hayalin yasal olarak namümkün olabilir seni yoksayıyorum yoksa buluşmamız yakındır çüzzz
kızıştırma ortalığı be.
Sen işine bak rahmetli insanları anma sen daha dün annemden reçel isterim tabi param yok derken babaanne filan dersen kurallara uygun olsa bile sen sen ol karşı karşıyayken kuramayacağın cümleleri klavyeye güvenip kurma yoksa yurt dışı çıkışı hayalin yasal olarak namümkün olabilir seni yoksayıyorum yoksa buluşmamız yakındır çüzzz
Vs yi kim alır abi sence?Bütün bu gerginliğin müsebbibi Tahir'dir. Hep yaptığı gibi ortaya kılçığı attı ve ortadan kayboldu, domino etkisiyle hepimiz gerildik.
bu hesab 5 bin tl edertmm işlemleri başlatalım o halde. Üzerine forum hesabını verirsin 50 tl indirim yaparım
türkiye'den göç etme başlığında insanları hayallerini yıkmakla tehdit eden biri var üstadkızıştırma ortalığı be.
Etrafta taş varsa enver yoksa taner.Vs yi kim alır abi sence?
Sakin olalım
doğru diyorsun üstad. forum kaynıyor yine cayır cayır. izleyelim bakalımtürkiye'den göç etme başlığında insanları hayallerini yıkmakla tehdit eden biri var üstad
bence ortalık yeterince kızışmış
reçelin olayla alakasını da çözemedim
bu durumda adalet sağlanana kadar kimse sakin olmamalıSakin olalım
Ne mağduru ya bir buluş çay içelim sen mağdur ol ya da yoksayıyorum diyorum seni hala alıntılıyorsun Barış Pınarı Harekatından beri dikkatimi çektin yenisin diye bugüne bir şey demedim ama her gün ülkeyi kötülemekten başka bir şey yapmıyorsun madem hayatından memnun değilsin bir şeyler yap kendin için ya da yurtdışına gitmekle alakalı post at sürekli negatif negatif yazıyorsun anlamadım artık dediğim gibi 2 yol var ileri gittiğin için uçurulmamak adına seni yoksayıyorum arkadan yazma hayırlı geceler ve iyi yolculuklar...sakin ol, eski kuşak olduğu içim babanne dedim ne hakareti, mağdur edebiyatı yapma
daha kötüsü olabilir mi üstad?seni recel gibi surerim diyor