Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Beyler Suriye'ye gidin, sonuçta orası da yurt dışı ;) Yada siz şunu kendinize söyleyin. 20 bin avro kazanayım. Avrupa'nın altı üstüne getireyim. Sonra Türkiye'ye dönüp krallık kurayım. Öyle bir Dünya varsa lütfen haber ediniz.
Başlığı bitirecek nokta olmuş üstat da anlayana... Hayur yurtdışındakileri de dinlemiyorlar heves işte hep bunlar iyi geceler...

Sen işine bak rahmetli insanları anma sen daha dün annemden reçel isterim tabi param yok derken babaanne filan dersen kurallara uygun olsa bile sen sen ol karşı karşıyayken kuramayacağın cümleleri klavyeye güvenip kurma yoksa yurt dışı çıkışı hayalin yasal olarak namümkün olabilir seni yoksayıyorum yoksa buluşmamız yakındır çüzzz

şimdi türkiyenin öyle yöreleri ve bölgeye göre şiveleri var ki hepsini bilmek imkansız. o yüzden değil kendin, senin babannen (veya aneannene) sorsan bile bilemezler demek istedim. ha eğer yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim hakaret etmek istemedim. ama özrüm sadece bu konu da kırdıysam bu konuda dilerim. yoksa benim mesajıma ilk alıntı yapıp beni bilmemekle suçlayan ama aslında her şeyden bi haber olan sensin.

bu arada da mesajın tehdit içeriyor. beni içeriye tıktırma rüyası görürken nezarete düşmemeni şiddetle tavsiye ederim. zaten senden ya da herhangi birinden korkmuyorum

reçelin olayla alakasını da çözemedim

sakin ol, eski kuşak olduğu içim babanne dedim ne hakareti, mağdur edebiyatı yapma
Ne mağduru ya bir buluş çay içelim sen mağdur ol ya da yoksayıyorum diyorum seni hala alıntılıyorsun Barış Pınarı Harekatından beri dikkatimi çektin yenisin diye bugüne bir şey demedim ama her gün ülkeyi kötülemekten başka bir şey yapmıyorsun madem hayatından memnun değilsin bir şeyler yap kendin için ya da yurtdışına gitmekle alakalı post at sürekli negatif negatif yazıyorsun anlamadım artık dediğim gibi 2 yol var ileri gittiğin için uçurulmamak adına seni yoksayıyorum arkadan yazma hayırlı geceler ve iyi yolculuklar...

Geri
Üst Alt