Türkiye'den Göç Etme ve Yurtdışında İş İmkanları

Gözlerinden öperim gayet yakışıklısın hele ki bu konuda yorum yapacak son kişi benim bir tipsizlik ki sorma gitsin sadece bir anlık gaflet çok parlak gözüktün o an... Özür
kimse ben ne kdr güzelim diye foto atmıyor ztn merak etme wp grubuna rastgele attığım bir fotoyu atmış keramettin bence güzel foto tho

zaten polislerin özellikle çevirmeyeceği bir tip olduğumu göstermek için atılmıştı, senin tepkin tamamen gerçek düşüncelerini yansıtan, ne yazık ki şaka barındırmayan bir mesajdı ama elbette büyüklük bende kalsın diye affedebilirim bu seferlik.

Zaten başlıkta bilgi anlamında çok az şey paylaşıldı bence sıfırlanıp tekrar açılsın millet birbirine sataşacağı kadar sataştı zaten yeni başlığa kimse musallat olmaz bilgi dışında. Saygıdeğer GSC yönetimine bir öneridir.

Sabaha kadar konuşulsun agabey

Sonra başlık sahibi isterse temiz bi başlık acabiliriz

yoksa can esmerın askerligi nasıl bitecek

Turan kardeş adres istemiyor evet ama adrese çağırıyor artık. Beni engellediği için alıntılamıyorum. Şimdi kalkıp arkamdan konuşuyor diye sitem edecektir.

Şimdilik bir kombineye razıyız üstad
Kombine mevzusunda kombine kalmadı. Ama Emrah ile iletişimdeyim. Bu sene kısmet değil ama seneye kombineler çıkar çıkmaz Emrah çekecek kurayı hatta satıştan önce çekecek ismi açıklayacak bende o arkadaşa kombinesini alacağım.

Kombine mevzusunda kombine kalmadı. Ama Emrah ile iletişimdeyim. Bu sene kısmet değil ama seneye kombineler çıkar çıkmaz Emrah çekecek kurayı hatta satıştan önce çekecek ismi açıklayacak bende o arkadaşa kombinesini alacağım.

Yine sevenlerini üzmedin tebrik ederim

Recep dostum, ben arkadaşa tipim değilsin dememe rağmen ısrarını sürdürüyor. Benim alnım açık ama kendisinde bastırılmış bazı dürtüler olabilir.
ne diyelım saygı duyalım bunu karşı tarafı kırmadan söyleyelım

duygular onemlı

Geri
Üst Alt