- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
5 dakıkalık yürüme mesafesinde yere araba veya otobüs ile gidilen bir ülke Türkiye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nabiyon Şero5 dakıkalık yürüme mesafesinde yere araba veya otobüs ile gidilen bir ülke Türkiye
Bizim yemek mantalitemiz tamamen "doymaya" odaklı. Sağlıklı yemek ancak ikinci basamak oluyir hatta daha da altlarda çoğu insanımız da.
Bizim millette özgü doymuş olsan bile "yemek araya gitmesin günahtır" diye hepsini bitirme huyu da var mesela.
Yukarıda spor konusundan da bahsedilmiş, çok güzel bir tespit bu. Örnek veriyorum Hollanda da Almanya da 60-70 yaşı htta üstünde dolu bisiklet binen yaşlı insanlar görebilirsiniz. Bizde bunun imkânı yok. Çünkü buna müsaade edecek bir düzen yok. En basiti bunun için bisiklet yolu yok.
O kadar yol yaptık diye övünüyorlar yıllardır biraz da bisiklet yolu yapıp insanları teşvik etseler bu konuda. Adam canımdan olurum diye bisiklet sürmeye korkuyor trafikte, tamamen haklı olarak.
sent via GSC
Çalışıyorum iş güç uyuyom bol bol, son zamanlarda pek yazasım yok. Yaşlandık artıkNabiyon Şero5 dakıkalık yürüme mesafesinde yere araba veya otobüs ile gidilen bir ülke Türkiye
Seni son zamanlar pek göremedik burada

Gün gelir biz bir Amsterdam tury yaparızÇalışıyorum iş güç uyuyom bol bol, son zamanlarda pek yazasım yok. Yaşlandık artıkNabiyon Şero5 dakıkalık yürüme mesafesinde yere araba veya otobüs ile gidilen bir ülke Türkiye
Seni son zamanlar pek göremedik burada![]()
İnşallah gel gezdir beniGün gelir biz bir Amsterdam tury yaparızÇalışıyorum iş güç uyuyom bol bol, son zamanlarda pek yazasım yok. Yaşlandık artıkNabiyon Şero5 dakıkalık yürüme mesafesinde yere araba veya otobüs ile gidilen bir ülke Türkiye
Ayıp ettin, Hollanda senden sorulur.İnşallah gel gezdir beniGün gelir biz bir Amsterdam tury yaparızÇalışıyorum iş güç uyuyom bol bol, son zamanlarda pek yazasım yok. Yaşlandık artıkNabiyon Şero5 dakıkalık yürüme mesafesinde yere araba veya otobüs ile gidilen bir ülke Türkiye