Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.754
- 23.136
- 2.393
Dusun yeğenine mi verdin sosyal medyayı bu içerikler ne. Nereden çıktı bu arabesk sevdası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gibi?Baya mesajlar var videoda
Usta Mata, Rashica videosu vs. güzeldi onlar da. Hep aynı türden takım elbiseli olacak diye bir şey yok. Ne güzel farklılık olmuş işte. Galatasaray böyle bir takım, piyanodan ibaret değiliz.Başlangıç iyi sanchez girdikten sonra olay kopuyor oyunculuklar kötü, geçmiş senelerde ne profesyonel videolar gördük yapma mithat
Neden sadece kendi zevkini kriter koydun ki? Ben beğendim mesela eminim başka beğenen bir çok kişide olmuştur.gene yüzümüzü düşürdüler. sosyal medya hesabı sıvıyor. langıdı langıdukla başlayan olmamışlığı devam ettiriyor. bunlara kim iyi oldu diyorsa o sorumluyu kovacaksın
Transferle fazla meşgulüz lansmana özen göstermeye vaktimiz yokDusun yeğenine mi verdin sosyal medyayı bu içerikler ne. Nereden çıktı bu arabesk sevdası.
Ulkede en ckk dinlenen müzik türü yalnızDusun yeğenine mi verdin sosyal medyayı bu içerikler ne. Nereden çıktı bu arabesk sevdası.
Avrupa Birliğine gireceğiz ne arabeski ya. Sene 2026. AB kriterlerini karşılamıyor maalesefNeden sadece kendi zevkini kriter koydun ki? Ben beğendim mesela eminim başka beğenen bir çok kişide olmuştur.
Buna verilecek tek cevapAvrupa Birliğine gireceğiz ne arabeski ya. Sene 2026. AB kriterlerini karşılamıyor maalesef
Zevk meselesi renktaş saygı duyarımAvrupa Birliğine gireceğiz ne arabeski ya. Sene 2026. AB kriterlerini karşılamıyor maalesef