Türkiye'nin En Zengin 100 İsmi Belli Oldu

Gercekten bu rakamlar cok dusuk zenginlere gore
Köy ağasıdan hallice yeni tip köy ağaları. Özgün bir iş yapıp para kazanmış kimse yok. Özyeğin bankacılıktan orada, Sabancılar akbank olmasa listede olamazlar. Çoğu müteahhit zaten. Hep devletle ilişkili işler.

Aylık 3 bin lira geliri olup da Ali Koç'un ortalarda yer almasını görüp servetini küçümseyenler bu mesajda like vasıtasıyla buluşsun.

Aziz başkanımı göremedim.

tuncay özilhan serveti 450 milyon dolar mı :))

hepsinin serveti 2019da düşmüş baya

dolar effect

Bunların bir bu kadar yurt dışında vardir

Aylık 3 bin lira geliri olup da Ali Koç'un ortalarda yer almasını görüp servetini küçümseyenler bu mesajda like vasıtasıyla buluşsun.

Sayılır üstat ama o aç ve parça parça olmadan tam olarak küçümsenemez bence

Sokayım ona da senden naber pek görünmüyorsun üstat bir kabristan zirvesi yapalım hürmetler

Yurt dışındaki zenginlerle karşılaştırınca baya gerideler
Baya geride lafı biraz hafif kalıyor, ilk 10'u toplayınca dünyanın en zengin 25. insanına bile ulaşamıyorlar. Küresel çapta düdük gibi kalıyor bizim zenginler.

Üstat Sinan, Mehmet olabilir de ben ancak ciroda iyiyim aslında karım da normal ama bela bol :( allah rahatlık versin
Yok be üstat nerede. Ben zengin falan değilim, hırslarım olsa zengin olurdum büyük ihtimalle aileden hazıra konabilirdim vs ama hayatımda hiç para ile ilgili hırslarım olmadı, şuanda da durumum fena sayılmaz ama elime hali hazırda kademe atlatacak fırsatlar geliyor lakin motive olamıyorum saçma ve gereksiz geliyor para için yaşamak. İstediklerimi büyük oranda yapabiliyorum, rahatım ve bu bana yetiyor. Bazen Erman falan geyik çeviriyor ama cidden öyle zengin falan değilim yani.

Diğer mesajada buradan yazayım, forumu takip ettim ama canım yazmak istemedi şehit haberleri çok canımı sıktı içimden futbol/geyik vs yazmak gelmedi buralardaydım ama takip ettim.

Geri
Üst Alt