- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Bir o kadar da yerin altında vardır onun.Ünal Aysal’ın şirketi battı ama kiraya çıktı agahsjsjnsmsmsnsndn bilgisiz bilgisiz konuşulduğunu yine gördük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir o kadar da yerin altında vardır onun.Ünal Aysal’ın şirketi battı ama kiraya çıktı agahsjsjnsmsmsnsndn bilgisiz bilgisiz konuşulduğunu yine gördük
Köy ağasıdan hallice yeni tip köy ağaları. Özgün bir iş yapıp para kazanmış kimse yok. Özyeğin bankacılıktan orada, Sabancılar akbank olmasa listede olamazlar. Çoğu müteahhit zaten. Hep devletle ilişkili işler.Gercekten bu rakamlar cok dusuk zenginlere gore
Ne biri ne ikisiBir o kadar da yerin altında vardır onun.
O adamın hayatı yalan zatenÜnal Aysal’ın şirketi battı ama kiraya çıktı agahsjsjnsmsmsnsndn bilgisiz bilgisiz konuşulduğunu yine gördük
Kim o. Iso muO adamın hayatı yalan zaten
sent via GSC
Üstat Sinan, Mehmet olabilir de ben ancak ciroda iyiyim aslında karım da normal ama bela bol
Aylık 3 bin lira geliri olup da Ali Koç'un ortalarda yer almasını görüp servetini küçümseyenler bu mesajda like vasıtasıyla buluşsun.
Baya geride lafı biraz hafif kalıyor, ilk 10'u toplayınca dünyanın en zengin 25. insanına bile ulaşamıyorlar. Küresel çapta düdük gibi kalıyor bizim zenginler.Yurt dışındaki zenginlerle karşılaştırınca baya gerideler
Yok be üstat nerede. Ben zengin falan değilim, hırslarım olsa zengin olurdum büyük ihtimalle aileden hazıra konabilirdim vs ama hayatımda hiç para ile ilgili hırslarım olmadı, şuanda da durumum fena sayılmaz ama elime hali hazırda kademe atlatacak fırsatlar geliyor lakin motive olamıyorum saçma ve gereksiz geliyor para için yaşamak. İstediklerimi büyük oranda yapabiliyorum, rahatım ve bu bana yetiyor. Bazen Erman falan geyik çeviriyor ama cidden öyle zengin falan değilim yani.Üstat Sinan, Mehmet olabilir de ben ancak ciroda iyiyim aslında karım da normal ama bela bolallah rahatlık versin
Erman'ı böyle bir listede görmek duygulandırdı, kardeşim işte benim ya çalışmış didinmiş başarmış. Daha 2 yıl önce ayda 20 lira ile geçinen adamdı.@Erman Türker metrobüsle az durak gittiği zaman akbil iadesi alıyormuş bu listeye nasıl girdi![]()