Türkiye'nin En Zengin 100 İsmi Belli Oldu

Yok be üstat nerede. Ben zengin falan değilim, hırslarım olsa zengin olurdum büyük ihtimalle aileden hazıra konabilirdim vs ama hayatımda hiç para ile ilgili hırslarım olmadı, şuanda da durumum fena sayılmaz ama elime hali hazırda kademe atlatacak fırsatlar geliyor lakin motive olamıyorum saçma ve gereksiz geliyor para için yaşamak. İstediklerimi büyük oranda yapabiliyorum, rahatım ve bu bana yetiyor. Bazen Erman falan geyik çeviriyor ama cidden öyle zengin falan değilim yani.

Diğer mesajada buradan yazayım, forumu takip ettim ama canım yazmak istemedi şehit haberleri çok canımı sıktı içimden futbol/geyik vs yazmak gelmedi buralardaydım ama takip ettim.
Ben de üstat ama havalı günlerim de vardı fenerde Çeçen kampına iç ceplerimde 10ar bin dolarla gidip ihtiyaç sahiplerine verip slogan atmıştık 😍sonra Zeytinburnu denizatı sitesinde ve cadde üzerinde Ruslar Çeçenler’i öldürünce 1 hafta elbise dolabının içinde yatmıştım sanki baskın yiyip atlatacakmışım gibi:(

Yani iyi oluyordu keşke durumum daha iyi olsa:(((

Listeye yeni baktım da baya müflis var 🤣🤣Murat Ülker’in ve Ferit şahrnkin battığını bilmeyen mi var

Bu galiba şirketlerindeki hisselerin değer karşılığı iyi de bu firmaların borcu???

Misal doğuş son yapılandırmayla 3 yıl ödemesi yaptı kredi geri dönüşümü 10 milyar doları geçti :) eee gelirler temlik gayrimenkul ipotek

Sonra nazik Günal’ın filan adama İsviçre’de takip başlattılar😂

Koç, Tekfen,Borusan gibi birkaç holding dışında ekonomik olarak iyi durumda olan holding yok gibi

Erman'ı böyle bir listede görmek duygulandırdı, kardeşim işte benim ya çalışmış didinmiş başarmış. Daha 2 yıl önce ayda 20 lira ile geçinen adamdı.

Yok abi ya o kadarda değil ayda 50 liraydı o.

Ulan en zenginler genelde FBli ama yinede bunlardan bi bok olmuyo hayret :ROFLMAO:

Baya geride lafı biraz hafif kalıyor, ilk 10'u toplayınca dünyanın en zengin 25. insanına bile ulaşamıyorlar. Küresel çapta düdük gibi kalıyor bizim zenginler.

Zenginlerimiz için üzüldüm şimdi. Para toplamamız lazım.

Geri
Üst Alt