Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
Kisisel servetim 1.2 m tl ile 138. siradan giris yapabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerdenErman'ı böyle bir listede görmek duygulandırdı, kardeşim işte benim ya çalışmış didinmiş başarmış. Daha 2 yıl önce ayda 20 lira ile geçinen adamdı.
Ustat kral selman'i sen mi oldurdun?Üstat Sinan, Mehmet olabilir de ben ancak ciroda iyiyim aslında karım da normal ama bela bolallah rahatlık versin
@Erman Türker metrobüsle az durak gittiği zaman akbil iadesi alıyormuş bu listeye nasıl girdi![]()

Ben de üstat ama havalı günlerim de vardı fenerde Çeçen kampına iç ceplerimde 10ar bin dolarla gidip ihtiyaç sahiplerine verip slogan atmıştıkYok be üstat nerede. Ben zengin falan değilim, hırslarım olsa zengin olurdum büyük ihtimalle aileden hazıra konabilirdim vs ama hayatımda hiç para ile ilgili hırslarım olmadı, şuanda da durumum fena sayılmaz ama elime hali hazırda kademe atlatacak fırsatlar geliyor lakin motive olamıyorum saçma ve gereksiz geliyor para için yaşamak. İstediklerimi büyük oranda yapabiliyorum, rahatım ve bu bana yetiyor. Bazen Erman falan geyik çeviriyor ama cidden öyle zengin falan değilim yani.
Diğer mesajada buradan yazayım, forumu takip ettim ama canım yazmak istemedi şehit haberleri çok canımı sıktı içimden futbol/geyik vs yazmak gelmedi buralardaydım ama takip ettim.
Rüyalarımda evet hakikatte geberip gittiyse zevahiri filan yapmıştır herhaldeUstat kral selman'i sen mi oldurdun?
Yok yaw 24 yildir stabilHızlı yükselişin sürüyor
Erman'ı böyle bir listede görmek duygulandırdı, kardeşim işte benim ya çalışmış didinmiş başarmış. Daha 2 yıl önce ayda 20 lira ile geçinen adamdı.
Kim o. Iso mu
e cadde üzerinde Ruslar Çeçenler’i öldürünce 1 hafta elbise dolabının içinde yatmıştım sanki baskın yiyip atlatacakmışım gibi![]()
Ben ciddengeçmis olsun reis
bende call of dutyde benzer an yasamistim
Gıybet mi çeviriyorsunuz hakkımda can
Baya geride lafı biraz hafif kalıyor, ilk 10'u toplayınca dünyanın en zengin 25. insanına bile ulaşamıyorlar. Küresel çapta düdük gibi kalıyor bizim zenginler.
21. yy dünyasında senin gibi duyarlı insanların varolduğunu bilmek güzel.Zenginlerimiz için üzüldüm şimdi. Para toplamamız lazım.