Türkiye'nin İlk Başörtülü Hakemi

Naparsa yapsın bizene yav.İşini iyi yapsın yeter ,başörtülü diye nerdeyse kadını asın diyecek tiynette tipler var forumda neyse ki ülkede azınlık bu tipler yoksa kimseye nefes hakkı vermezler.

turban-yesil-sahada-6.jpg

Maksat dikkat çekmemek değil mi?
Soruyorum şimdi size hangisi daha çok dikkat çekiyor?

Futbol sahasindaki kiyafet yonetmeligine uygun olduktan sonra istedigini giyebilirsin tabii ki. Ama yarin birisi cikip da ben carsafla hakemlik yapacagim derse bu ozgurluge girmez. Bu isi yapmak zorunda degilsin ve sahada belirli bir kiyafet yonetmeligi varsa uymak zorundasin. Sahadaki kiyafet yonetmeligini esnetmeye calisip buna ozgurluk diyemeyiz. Sahada isteyen istedigi gibi gezemez.

Futbol sahasindaki kiyafet yonetmeligine uygun olduktan sonra istedigini giyebilirsin tabii ki. Ama yarin birisi cikip da ben carsafla hakemlik yapacagim derse bu ozgurluge girmez. Bu isi yapmak zorunda degilsin ve sahada belirli bir kiyafet yonetmeligi varsa uymak zorundasin. Sahadaki kiyafet yonetmeligini esnetmeye calisip buna ozgurluk diyemeyiz. Sahada isteyen istedigi gibi gezemez.

kiyafet yönetmeligini istedigin gibi "esnetebilirsin". bu "esnetme", kiyafet yönetmeligini "düzenleyenlere" bagli.

Din sömürüsü her zaman işe yarıyor şu ülkede.

Amaç türban vs. ile işini yapmak değil bu işi ilk olarak yapmak.

Sene 2014 hala insanlar yaptıkları işlerle değil giydikleri, inançları ve ahlak anlayışları ile yargılanıyor. içenin içkisine, giyen giydiğine...Topluma zarar vermedikten sonra sanane, banane, bize ne?

Futbol sahalarına yakışmıyor veya diğer spor dallarında böyle başörtülü/türbanlı kadınlar doğruya doğru. Başörtüsüne saygım var o ayrı.

Geri
Üst Alt