- 12 Mayıs 2013
- 3.936
- 221
- 753
Ben neymişim be
Güzelmiş ha mutlu oldum Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzelmiş ha mutlu oldum Bizim burda kavim mahallesi var renkdas soruyom onlara zamaninda kavimistan diye yerden gelmisler.
Programina davet etsin oyle.
Einstein gibi adamsın.
seni cagırsın uçak biletin benden ha
Evet görüldüğü üzere yapılan testlere göre 120 altında IQ'su olan yok hatta 150+ iki kişi bile var dolayısıyla konu kilitlenebilirTürkler süper zeka çıktı. Bu da sana kapak olsun @Yekta Kumanovasen daha markamız yok diye gez, dahi olmayanı dövüyolar Türkiyede
tamam 1 ay icinde bir otomobil yapin patenti size ait olsun![]()
bu testi Türkiyeden kaç kişi ye yapmışlar yapmadıklarına takometre mi takmışlar nerden biliyorlar.Türkler gibi çağ açıp çağ kapatmış bir milletin gerilerde olması komik.
bu testi Türkiyeden kaç kişi ye yapmışlar yapmadıklarına takometre mi takmışlar nerden biliyorlar.Türkler gibi çağ açıp çağ kapatmış bir milletin gerilerde olması komik.
Biz çağ açtık çağ kapadık diyoruz sen araba yapta gel diyosun senin standartlarda sıkıntı var yektaÇaktırmadan testi yaptın ve 88 çıktı demi tüm bu kin, öfke bundan
Haha ulan asli nedir diye arastirdim adam diyoki turklerin musluman olmasinin kavimler gocuyle alakasi yok kilic zoruyla olmustur diyor tabi sen farkli yerinle algilamisin neyse olde bir an once puanimiz 89 olsun.
öyle birsey yok carpıtma zaten ben kavimler göçü yok diyerek kavimler göçüne büyük önem atfettiren sonuclarının dogru olmadıgını söyledim bardakcı tarih programlarında bunu anlattı suan bulamayacam.ki adam acıkca kavimler göçü palavradır diyor sen nerenden ne okuduysan bilemicem ne okuyusan bize de pasla da bakalım
öyle birsey yok carpıtma zaten ben kavimler göçü yok diyerek kavimler göçüne büyük önem atfettiren sonuclarının dogru olmadıgını söyledim bardakcı tarih programlarında bunu anlattı suan bulamayacam.ki adam acıkca kavimler göçü palavradır diyor sen nerenden ne okuduysan bilemicem ne okuyusan bize de pasla da bakalım
doğru bu test.. Dinle ilgilenenler başka şeyle ilgilenmeye ihtiyaç duymazlar. Bilim edebiyat sanat gibi..