türkiye'nin ortalama iq seviyesi

Şimdi yaptım la ilk defa:ka21: Demek ki sizden değilim:ka21:

Ekli dosyayı görüntüle 16324

jzLBPr.jpg

Ben neymişim be :asd: Güzelmiş ha mutlu oldum :D Kendimi hiç böyle bir teste tabii tutma gereği hissetmediğimden böyle bir sitenin varlığından da haberim yoktu, teşekkür ederim :D

bu testi Türkiyeden kaç kişi ye yapmışlar yapmadıklarına takometre mi takmışlar nerden biliyorlar.Türkler gibi çağ açıp çağ kapatmış bir milletin gerilerde olması komik.

Evet görüldüğü üzere yapılan testlere göre 120 altında IQ'su olan yok hatta 150+ iki kişi bile var dolayısıyla konu kilitlenebilirTürkler süper zeka çıktı. Bu da sana kapak olsun @Yekta Kumanova :D sen daha markamız yok diye gez, dahi olmayanı dövüyolar Türkiyede

%50'yi evde zorla tutturursan sonuç böyle olur.

Evet görüldüğü üzere yapılan testlere göre 120 altında IQ'su olan yok hatta 150+ iki kişi bile var dolayısıyla konu kilitlenebilirTürkler süper zeka çıktı. Bu da sana kapak olsun @Yekta Kumanova :D sen daha markamız yok diye gez, dahi olmayanı dövüyolar Türkiyede

tamam 1 ay icinde bir otomobil yapin patenti size ait olsun:D

bu testi Türkiyeden kaç kişi ye yapmışlar yapmadıklarına takometre mi takmışlar nerden biliyorlar.Türkler gibi çağ açıp çağ kapatmış bir milletin gerilerde olması komik.

Kusura bakmada ilber ortaylinin capsi aklima geldi istanbulun fethi ile cag kapanmasinin alakasi yok bulundugumuz cag ronesans ile baslamistir ugurla birlikte ölün de 90 yapalim puani:D

Evet ama bizim takvime göre :xD

Olcay Şahan mode on

Harika sol lobum'la yapıştırarak yükselttiğim ortalamadır.

Olcay Şahan mode off

İşin şakası, IQ falan geçmek lazım bunları. Yapılan bütün testler resmen eğitim sisteminin ezberci alt yapısını yansıtıyor.

Türkiye'de eğitim seviyesi tabi ki Avrupa'ya göre geri, ve 88 iyi bile bence bu şartlarda.

Duygusal zeka bence çok daha önemli bir done diye düşünüyorum. Nerede nasıl davranman gerektiğini bilen adam, neyi yapması gereğini de bilir kendisi için çünkü.

Haha ulan asli nedir diye arastirdim adam diyoki turklerin musluman olmasinin kavimler gocuyle alakasi yok kilic zoruyla olmustur diyor tabi sen farkli yerinle algilamisin neyse olde bir an once puanimiz 89 olsun.

öyle birsey yok carpıtma zaten ben kavimler göçü yok diyerek kavimler göçüne büyük önem atfettiren sonuclarının dogru olmadıgını söyledim bardakcı tarih programlarında bunu anlattı suan bulamayacam.ki adam acıkca kavimler göçü palavradır diyor sen nerenden ne okuduysan bilemicem ne okuyusan bize de pasla da bakalım

öyle birsey yok carpıtma zaten ben kavimler göçü yok diyerek kavimler göçüne büyük önem atfettiren sonuclarının dogru olmadıgını söyledim bardakcı tarih programlarında bunu anlattı suan bulamayacam.ki adam acıkca kavimler göçü palavradır diyor sen nerenden ne okuduysan bilemicem ne okuyusan bize de pasla da bakalım

Romayı ikiye Türkler böldü deyyolağğ duymadın mı?

Kavimlet göcünden anladigin ne senin? Bikeremi oldu bu göc dalgasi? Ozaman atilla handa yalan hunlarin avrupaya yonelmeside turklerin anadoluya gelmeside neyse portakal suyu ic.

Geri
Üst Alt