- 9 Ağustos 2011
- 60.418
- 33.754
- 3.408
Üzerine fazla gidildiği de doğru yalnız.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani ağlamıyordu?![]()
Sinirlendirmişler yengemizi.
Kayyum mu atadınız bu yarışmaya da? Diğer yarışmacılar fetöden içeri mi alındı? Ulan sokaktan çevireceğin her 5 kişiden 3 ü bundan güzeldir lan. Diğer yarışmacılara bakıyom yabancıların, en az ortalama güzelliği var bu nedir ya? Tamam alt kaportaya göre seçiyonuz da bu tip nedir?
Ne açıdan bakarsan bak kese kağıdı şart renktaş.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Sinirlendirmişler yengemizi.
Kayyum mu atadınız bu yarışmaya da? Diğer yarışmacılar fetöden içeri mi alındı? Ulan sokaktan çevireceğin her 5 kişiden 3 ü bundan güzeldir lan. Diğer yarışmacılara bakıyom yabancıların, en az ortalama güzelliği var bu nedir ya? Tamam alt kaportaya göre seçiyonuz da bu tip nedir?
Yerli seviyoruz diye kör de değiliz kardeş göz var nizam varSenin gibi yerli sevici bir renktaşımıza bu yorum yakışmadı.
Çirkin olduğu kadar yalancıymış da:
Ecem UZGOR sur Twitter : "4- Benim Turkiye Guzeli olmak gibi bir derdim yok. Beni guzel ya da cirkin bulurlar... Herkesin kendi fikri, saygı duyarım."
4- Benim Türkiye Güzeli olmak gibi bir derdim yok. Beni güzel ya da çirkin bulurlar... Herkesin kendi fikri, saygı duyarım.
_
Baya saygı duyuyormuş cidden.
Sosyal medyadaki tepkiler tabi ki abartı, iğrenç tepkiler. Ama "saygı duyuyorum" diye iyilik meleği gibi görünme çabalarının ardından, sosyal medyadaki acımasızlar kervanına katılması acizce.
Oytun BÉDA > Hayri Cund
Hem terimci hem kuş olunmaz oytuncum yorumlarının devamını bekliyorum kaliteli bir MİZAHŞÖR ışığın var.Ortalığı velveleye boğma Puki renkdaşşım.
Yoksa sen de mi kuşsun mesajının saati 19:07, bilerek mi yapıyorsun?
Bir de benimkine bak 19:05.
Hem terimci hem kuş olunmaz oytuncum yorumlarının devamını bekliyorum kaliteli bir MİZAHŞÖR ışığın var.