Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Tüm kanalları silip baştan tarama yaptım. Sports Tv gelmedi galiba bir tek izlediklerimizden onu da manuel ekledim oldu.

Kanal D HD ye gecmemis ya utansinlar biraz neredeyse onemli yayinlar HD ye gecerken Kanal D nin HD ye gecmemesi diger kanallara baktigimizda Kanal d nin Flash Tv den farki kalmiyor.Sene 2014 olmus HD devri bitecek bunlarin HD ye gecmesini bekleyecegiz.Rezalet Otesi goruntusu var bu Kanal D nin. Atv,Star,Show,Fox ile kiyasladigimda diyorum ki bu kanal izlenir mi yahu diyorum.

Kanal D HD ye gecmemis ya utansinlar biraz neredeyse onemli yayinlar HD ye gecerken Kanal D nin HD ye gecmemesi diger kanallara baktigimizda Kanal d nin Flash Tv den farki kalmiyor.Sene 2014 olmus HD devri bitecek bunlarin HD ye gecmesini bekleyecegiz.Rezalet Otesi goruntusu var bu Kanal D nin. Atv,Star,Show,Fox ile kiyasladigimda diyorum ki bu kanal izlenir mi yahu diyorum.
Türksat 4a ya geçen ilk şifresiz HD kanal Kanal D HD oldu. Kanal çıkmamış belli sende. Manuel olarak ekle.

GT-I9300 Tapatalk

Dün gece tek frekans ile 5dkda arattım hallettim 300+ kanal buldu ama uydu desteklemediği için hd kanalları radyo olarak görüyo ;(

Türksat 2a/3a olarak devam ediyor. Ama şöyle bişey var. Digitürkü iptal ettiğimde Atv,Star gibi kanallar çıkmıyor. Digitürkü taktığımda tekrar çıkıyor. Digitürkte bi sıkıntı yok

11844 V 02222 den aratacaksın. Diğer frekans olan 11747 H 27500 den sadece Türksat tanıtım çıkar.

GT-I9300 Tapatalk

saol abi uydunun biri tamam hallettim sonunda,

bende bi de digitürk kutusu var ondan nasıl ayarlar ve arama yapcam çözemedim,

lnb kurulumu var mesela disqeq gibi bişey var o kaç olacak?

bağlantılı istasyon arama diye bişey var o nedir?

Bende Philips Smart Tv var kanallar gitmis Almanya icin nasil yapicaz ayarlari ki?

~tap

Digitürk Kolay Kurulum yaptım. Bütün kanallar geldi lig tv kanalları (77-78-79) gelmiyor.

Digitürk Kolay Kurulum yaptım. Bütün kanallar geldi lig tv kanalları (77-78-79) gelmiyor.

Digitürk kolay kurulumunu bulamadım bi türlü. Digitürk kurulumu diye bir yer var onun içinden Türksat kurulumunu buldum taradı kanalları 200 küsür kanal buldu dedi bitti. Ama hala Türksat 2a/3a olarak gösteriyor

Uyduda 11844 V 02222 taratiyorum birsey cikmiyor?

ben tüm kanallari buldum
simdi pcde kanal listesini ayarlayip bizimkilerin tvsine de atacagim bunlari

Dsmartın tek sevdiğim özelliği.Frekanslar değişti mi kanalları otomatik güncelliyor.Hiç uğraşmıyorsun.

600 küsür kanal cikti gel de bunu simdi tek tek ayarla
iyice cöplük olmus türksat

Var var. 77-78-79 mevcut şuan. Müşteri hizmetlerini aramanda bi fayda var. Hoş onlarda bant kaydıyla muhattap ediyolar sinir ediyolar adamı. Benim yaptığım işlem kolay kurulum işlemi mi oluyor peki ?
Evet. 4A yazmaması da önemli değil zaten kolay kurulum ile eski frekansları yenisiyle değiştiriyor o kadar.

Geri
Üst Alt