Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.983
Tüm kanalları silip baştan tarama yaptım. Sports Tv gelmedi galiba bir tek izlediklerimizden onu da manuel ekledim oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türksat 4a ya geçen ilk şifresiz HD kanal Kanal D HD oldu. Kanal çıkmamış belli sende. Manuel olarak ekle.Kanal D HD ye gecmemis ya utansinlar biraz neredeyse onemli yayinlar HD ye gecerken Kanal D nin HD ye gecmemesi diger kanallara baktigimizda Kanal d nin Flash Tv den farki kalmiyor.Sene 2014 olmus HD devri bitecek bunlarin HD ye gecmesini bekleyecegiz.Rezalet Otesi goruntusu var bu Kanal D nin. Atv,Star,Show,Fox ile kiyasladigimda diyorum ki bu kanal izlenir mi yahu diyorum.
11844 V 02222 den aratacaksın. Diğer frekans olan 11747 H 27500 den sadece Türksat tanıtım çıkar.açık yaptım gene gelmiyor sadece türksat tanıtım çıkıyor anlamadım ben de..
Türksat 4a ya geçen ilk şifresiz HD kanal Kanal D HD oldu. Kanal çıkmamış belli sende. Manuel olarak ekle.
GT-I9300 Tapatalk
11844 V 02222 den aratacaksın. Diğer frekans olan 11747 H 27500 den sadece Türksat tanıtım çıkar.
GT-I9300 Tapatalk
Digitürk Kolay Kurulum yaptım. Bütün kanallar geldi lig tv kanalları (77-78-79) gelmiyor.
12245 H 27500Bana verebilir misin frekansi elle ekleyeyim internetten arastirdim bulamadim.
Bende Philips Smart Tv var kanallar gitmis Almanya icin nasil yapicaz ayarlari ki?
~tap
Lig tv kanalları geldi mi? Bende 76-80 arası yok sabahtır.Digitürk kolay kurulumunu bulamadım bi türlü. Digitürk kurulumu diye bir yer var onun içinden Türksat kurulumunu buldum taradı kanalları 200 küsür kanal buldu dedi bitti. Ama hala Türksat 2a/3a olarak gösteriyor
Lig tv kanalları geldi mi? Bende 76-80 arası yok sabahtır.
Evet. 4A yazmaması da önemli değil zaten kolay kurulum ile eski frekansları yenisiyle değiştiriyor o kadar.Var var. 77-78-79 mevcut şuan. Müşteri hizmetlerini aramanda bi fayda var. Hoş onlarda bant kaydıyla muhattap ediyolar sinir ediyolar adamı. Benim yaptığım işlem kolay kurulum işlemi mi oluyor peki ?