Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Bu olayın bile gecikmesi Erdoğan'ın nasıl sinsi bir diktatör olduğunu gösterir.

Bu olayı geçtim ben. Şehit haberleri yasaklandı. Kaç gündür şehit edilen askerlerimiz var ama nedense basında yer almıyor. Seçim daha mı önemli bu insanların canından. Evet bu kafadakiler için önemli. Memleketin hali hal değil artık. Varsa yoksa devlet bu zata çalışıyor.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Bu olayı geçtim ben. Şehit haberleri yasaklandı. Kaç gündür şehit edilen askerlerimiz var ama nedense basında yer almıyor. Seçim daha mı önemli bu insanların canından. Evet bu kafadakiler için önemli. Memlekit hali hal değil artık. Varsa yoksa devlet bu zata çalışıyor.

Öyle deme IMF borçları silindi. Enflasyon tek haneye düştü. Yollar yapılıyor.

Şimdi hemen olmaz bir kaç gün daha aradan geçecik ki koyun sürüsü ertelemenin Ramazan ile alakalı olduğunu düşünecek.

HD kanallarla Türksat arasında sıkı bir pazarlık var. HD kanalların bazıları şifreli olacak diye fısıltı gazetesinden okuyorum. Milleti enayi yerine ne güzelde koyuyorlar. Hakediyor bu millet. Bu millete bu tür yönetimler çok layık. Devam, devam.

1 ay oldu ve bu beceriksizler hala bir işi beceremedi

Ne zaman fırlatacaklar acaba?

Türksat 4a ya geçişler 17 Eylülü 18 Eylüleye bağlayan gece yapılacaktır.

Cl macindan sonra firlatiliyor demek.Hayirli olsun

Aktarım bir gün önce yapılsaydı CL maçını HD kalitesiyle izleyecektik.

GT-I9300 Tapatalk

bi yapamadılar şu işide ya çok uzadı 18 eylül çok geç seçimden sonra yapıcaklardı işte

Avrupa dakiler niye izleyemesin deniyor?..bal gibi izlerler..

(EUtelsat rahat..orda hakkiki TR yayin var Show TV Avrupa fln degil mesela...ama HD yok iste...)
ZBAL5CX.jpg%3F1

Yollayacagiz dediler aradan 1 ay gecti hala yollamamislar ne kadar kamil oldugumuz belli oluyor.Madem firlatmayacaksin neden tarih verip insanlari heyecanlandiriyorsunuz.17 eylulde yine bir aksaklik daha olacak bana gore yine atamazlar kamiller.

Yollayacagiz dediler aradan 1 ay gecti hala yollamamislar ne kadar kamil oldugumuz belli oluyor.Madem firlatmayacaksin neden tarih verip insanlari heyecanlandiriyorsunuz.17 eylulde yine bir aksaklik daha olacak bana gore yine atamazlar kamiller.

Cl macindan sonra firlatiliyor demek.Hayirli olsun
Uydu fırlatılalı 6-7 ay oldu sadece aktarım olacaktı. Zarar 1 milyar dolara yakın. Güzel ülkemin durumu bu işte.

GT-I9300 Tapatalk

18 Eylül 2014 01.15 den sonra aktarımlar başlayacak.

Gelen şifresiz HD kanallar

SHOW HD
KANALTÜRK HD
KANAL 7 HD
ÜLKE TV HD
ASPOR HD
ATV HD
SEMERKAND HD
KANAL A HD
TVNET HD
A HABER HD
BUGÜN TV HD