Türksat 4A Genel Konu | Yeni Frekans Listesi İlk Mesaja Eklenmiştir

Geceden halletim ben.
Trt atv star kanal da show fox gibi 6 büyük kanal hd.
Bunun dışında başka birçok hd kanal da var.
A spor hd de iyi kaliteli görüntüye sahip bi kanal olmuş.
Sağlam programlar yapabilirlerse ntvspor ve trtspora rakip olurlar.

Duyduguma göre bazi avrupa liglerinin yayin haklarini almislar, hd kalitede kaliteli maclar izleyebilirsiniz

Duyduguma göre bazi avrupa liglerinin yayin haklarini almislar, hd kalitede kaliteli maclar izleyebilirsiniz
Türkiye kupası maçlarının bir kısmını tivubuya verip karşılığında fransa, portekiz ve italya liglerinden her hafta birer maç canlı yayınlayacaklar.

GT-I9300 Tapatalk

Bizim maçlar değildir umarım.
Umarım değildir. Pek ihtimalde vermiyorum açıkcası. Sonuçta açık bir kanal ıvır zıvır maçları kimse pek izlemiyor haliyle reklamda fazla almaz. Bu yüzden pastanın en güzel dilimini kendilerine ayırırlar.

GT-I9300 Tapatalk

Otomatik tarattım sadece KanalD gelmedi önemli kanallardan. Başka dikkatimi çeken olmadı. Onu da manuel hallettim.

Ben mini scart kullanıyorum televizyona monte edilen ben yapamadım arkadaş..
Eski dandik bişey :D
En iyisi götüreyim uyducuya kutuyu..

Dreambox ta otomatik tarattim show Turk,euro star ve tv8'i bulamadi.
Elle arama yaptim o kanallar icin yine bulamadi

Eski kaon uydusu var bende ve Türksat'ı tamamen sildim,geri getiremiyorum. Sadece Hotbird çıkıyor şu an,ne yapabilirim ?

Aksam kutuyu sifirladim ardindan sebeke aramasi yapmistim star, show,Eurostar vs bulamadi. Frekanzlari direk yazdim yine cikmadi. Silmeden önce tüm Euro kanalari cikiyordu. Sonra tekrar deneyecegim.

bizim tvye otomatik turksat (42.0E) yazıyor eklenmiş aratıyorum sadece star ntv samanyolu var bilindik bide trtler. kanal d atv filan yok banane ordu tv aksaray tvden arkadaş

arkadaşlar sony46w905 in turksat 4a güncellemesini nasıl yapacağım,bilen varsa anlatabilirse sevinirim.Menuden nereye girmem gerekiyor

Eski kaon uydusu var bende ve Türksat'ı tamamen sildim,geri getiremiyorum. Sadece Hotbird çıkıyor şu an,ne yapabilirim ?

fabrika ayarlarına dön, sonra otomatik aramadan sıfırdan yükle kanalları. turksat 4a'ya göre yüklemez ama eski türksat'ın destekledigi kanallar cıkar, star-ntv-samanyolu ve trt kanalları cıkıyor. diğer kanallar icin mecbur uyducuya gidecez ama simdilik bu kanalları bulabilirsin.

LG Smart tv den 11844 V 2222 frekansını girerek bütün kanalları buldum ve HD kanalların hepsi de çıktı:)

Geri
Üst Alt