Ekber Ekşi
Cezalı
- 13 Nisan 2014
- 669
- 0
- 586
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geceden halletim ben.
Trt atv star kanal da show fox gibi 6 büyük kanal hd.
Bunun dışında başka birçok hd kanal da var.
A spor hd de iyi kaliteli görüntüye sahip bi kanal olmuş.
Sağlam programlar yapabilirlerse ntvspor ve trtspora rakip olurlar.
Türkiye kupası maçlarının bir kısmını tivubuya verip karşılığında fransa, portekiz ve italya liglerinden her hafta birer maç canlı yayınlayacaklar.Duyduguma göre bazi avrupa liglerinin yayin haklarini almislar, hd kalitede kaliteli maclar izleyebilirsiniz
Türkiye kupası maçlarının bir kısmını tivubuya verip karşılığında fransa, portekiz ve italya liglerinden her hafta birer maç canlı yayınlayacaklar.
GT-I9300 Tapatalk
Umarım değildir. Pek ihtimalde vermiyorum açıkcası. Sonuçta açık bir kanal ıvır zıvır maçları kimse pek izlemiyor haliyle reklamda fazla almaz. Bu yüzden pastanın en güzel dilimini kendilerine ayırırlar.Bizim maçlar değildir umarım.
tanışalım mı
Sanırım sadece gidiş bileti kestin. Dönüş bileti yok gibi.Dönebilirsen tanışırsın.
1C ile 4A aynı doğrultuda zaten, 4A frekanslarını girince de çıkması lazım.
dsmartta aspor yok![]()
Eski kaon uydusu var bende ve Türksat'ı tamamen sildim,geri getiremiyorum. Sadece Hotbird çıkıyor şu an,ne yapabilirim ?
Eski kaon uydusu var bende ve Türksat'ı tamamen sildim,geri getiremiyorum. Sadece Hotbird çıkıyor şu an,ne yapabilirim ?