Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

kimse yanlıs anlamasın Barosu begenmemezlik yapmıyorum

ama Cisse gelirse bence harika olur neden mi ?

Cisse marsilya'da 11'de oynuyordu

baros ise Lyon'da ilk 11'e giremiyordu

Baros ordan premier lige kiralık gitti

orda da ilk 11'e giremedi dogru duzgun

kariyeri bitme noktasında idi

sıcrama yapması gereken bir takım arıyordu

ve GS ona bu sansı verdi

o da bizleri utandırmadı ve bu sansı iyi kullandı

Cisse'de Marsilya'nın ardından premier lige kiralık gitti

ama bir fark var burada çünkü cisse gittiği takımda 30 mac oynadı

ve 10 gol attı ve ayrıca su anda transfer teklifleri alıyor

Marsilayada ilk 11 de oynamakla lyonda ilk 11 e girmek arasında dağlar kadar fark var...Madem istatistik istiyorsun şöyle bir istatistik veriyim cisse liverpool da 49 maçta oynamış 11 gol atmış,Baros liverpool da 107 maçta oynamış 27 gol atmış.Baros un hem gol ortalaması daha fazla hemde daha fazla oynamış liverpool da.Yani baros büyük bir takımda cissenin oynadığından daha fazla oynamış.Baros un premier ligde bir dönem başarısız olmasının sebebi mental olarak iyi olmamasıdır.Baros ta en az cisse kadar kalitelidir...

3 yıl önce Cisse geliyor desek kalp krizi vakasıyla bütün devlet hastaneleri dolup taşardı, İnamotolu Carruscalı kadroya.. Haldun abimiz iyi alıştırmış sizi Cisse'ye bile diyecek laf bulabiliyorsunuz.. Adam fenomen fenomen.. :) Saç stili yeter onun.. Yerden bazuka gibi tam köşeye vurduğu şutları yeter.. Ten rengi yeter.. Bayıldığım bir futbolcudur.. (bknz. Fener zenci sever)

Kewell - Baros - Cisse ne TSL bırakır ne UEFA. Gelirse bu sene kupalara hazır olun.. Laf etmeyin, Allah taş eder.. ;)

Cissenin liverpool kariyeri başında çok büyük bi sakatlık geçirdiğini unutmamak gerek. Adamın bildiğin bacağı sallanmıştı.

Peki simdi sizce transferler ne zaman aciklanir? Hii birde unutmadan hazirlik maclarimiz ne zaman??

Cissenin liverpool kariyeri başında çok büyük bi sakatlık geçirdiğini unutmamak gerek. Adamın bildiğin bacağı sallanmıştı.

O arkadaş istatistik yazıyodu bende yazdım.Gol ortalamalarını karşılaştır.İkiside şans bulmuş...İstatistiğe göre değerlendiriyoruz ya...

3 yıl önce Cisse geliyor desek kalp krizi vakasıyla bütün devlet hastaneleri dolup taşardı, İnamotolu Carruscalı kadroya.. Haldun abimiz iyi alıştırmış sizi Cisse'ye bile diyecek laf bulabiliyorsunuz.. Adam fenomen fenomen.. :) Saç stili yeter onun.. Yerden bazuka gibi tam köşeye vurduğu şutları yeter.. Ten rengi yeter.. Bayıldığım bir futbolcudur.. (bknz. Fener zenci sever)

Kewell - Baros - Cisse ne TSL bırakır ne UEFA. Gelirse bu sene kupalara hazır olun.. Laf etmeyin, Allah taş eder.. ;)

İnan bana saç stili ve ten rengi yetmez:)Öyle olsa karizmanın Allahı var takımımızda(herry)...

İnan bana saç stili ve ten rengi yetmez:)Öyle olsa karizmanın Allahı var takımımızda(herry)...

O işin esprisi.. Gol kralının 18 gol attığı ligde Sunderland gibi berbat bir takımda 10 gol atması ve sakatlığı tamamen atlattığını göstermesi, Cisse'nin kalitesini bilenler için bize gelmesi hususunda gözardı edilemeyecek sebepler..

Galatasaray'a gelebilecek en iyi futbolcular bunlar.. Gözden biraz düşmüş, patlamaya hazır sönük yıldızlar.. Kewell, Baros, Cisse.. Daha iyilerini zaten top-class kulüpler alıyor.. Şu ana kadar Kewell ve Baros çok iyi tuttu. Eğer gelirse Cisse de tutacaktır diye tahmin ediyorum. Taraftarın sevgilisi olur 2-3 ay sonra..

O işin esprisi.. Gol kralının 18 gol attığı ligde Sunderland gibi berbat bir takımda 10 gol atması ve sakatlığı tamamen atlattığını göstermesi, Cisse'nin kalitesini bilenler için bize gelmesi hususunda gözardı edilemeyecek sebepler..

Guiza da ispanyada gol kralı oldu 27 maçta 37 gol atarak...Kendin söylüyorsun işte.Sunderland berbat bir takım rakipleri daha açık oynuyordur onlara karşı.Biraz hızlı vede ayağı hafiften düzgün bir adam gol kralı bile olabilirdi belki guiza gibi...

O arkadaş istatistik yazıyodu bende yazdım.Gol ortalamalarını karşılaştır.İkiside şans bulmuş...İstatistiğe göre değerlendiriyoruz ya...

Evet dostum ben istatistikçiyim ve sana istatistik bilgi veriyorum

ayrıca bu adamın alınırsa bize cok yararı olacagını söylüyorum

ama sana ne anlatmaya calısırsam calısayım nafile

o yuzden kendi bilginle yola devam et

Baros ta kewell da kendini ispat etmek istiyordu.Hırslı adamlar bunlar...Cisse öyle değilki.Paraya daha çok önem veriyor.Bu yüzden problemli olabilir lincoln gibi...

Peki simdi sizce transferler ne zaman aciklanir? Hii birde unutmadan hazirlik maclarimiz ne zaman??

Hazirlik maclarimiz ne zaman bilmiyorum.

Bu hafta en az 1 transfer bekliyorum.

2 Hafta icinde ise acil olan transferler biter kanimca.

Ama artik ne Türkspora nede baska bir siteye/bloglara/duyumcuya/dayilara/amcalara/ güvenim kalmadi, inanmiyorum.

Resmi siteden haber beklicam bu hafta...

Evet dostum ben istatistikçiyim ve sana istatistik bilgi veriyorum

ayrıca bu adamın alınırsa bize cok yararı olacagını söylüyorum

ama sana ne anlatmaya calısırsam calısayım nafile

o yuzden kendi bilginle yola devam et

Bende istatistik verdim işte.Eğer istetistiğe inanıyorsan(ben inanmıyorum) kimin daha iyi olduğu çıkar ortaya.

cisseye laf atan taş olur.heralde guizanın 10 milyar katıdır cisse.cisse liverda oynarken guiza 2.ligde sürünüyodu.yan yana koymak bile komik.20 golu rahat bulur cisse baros la beraber 45 üstü gol rahat atarlar.heralde villa gelicek sananlar var.

Guiza da ispanyada gol kralı oldu 27 maçta 37 gol atarak...Kendin söylüyorsun işte.Sunderland berbat bir takım rakipleri daha açık oynuyordur onlara karşı.Biraz hızlı vede ayağı hafiften düzgün bir adam gol kralı bile olabilirdi belki guiza gibi...

Kardeş sen Cisse'yi beğenmiyorsan ben sana zorla sevdiremem.. Ne desem önyargı mekanizmasıyla karşı birşey üretip yazacaksın buraya.. Sadece Galatasaray'ın bir Barcelona olmadığını idrak etmen Cisse'yi sana sevdirecektir.. Gönül ister ki Carlos Tevez gelsin, ama alamıyoruz işte.. Bazı sınırlar var.. Biz alabileceğimiz en iyi adamlardan birini almak için uğraşıyoruz haber doğruysa..

İyi bir Cisse, Baros'tan iyi topçudur. İkisini de çıplak gözle seyretmiş biri olarak söylüyorum bunu...

Kardeş sen Cisse'yi beğenmiyorsan ben sana zorla sevdiremem.. Ne desem önyargı mekanizmasıyla karşı birşey üretip yazacaksın buraya.. Sadece Galatasaray'ın bir Barcelona olmadığını idrak etmen Cisse'yi sana sevdirecektir.. Gönül ister ki Carlos Tevez gelsin, ama alamıyoruz işte.. Bazı sınırlar var.. Biz alabileceğimiz en iyi adamlardan birini almak için uğraşıyoruz haber doğruysa..

Bende bir barcelona olmadığımız için istemiyorum zaten...Bizden yıllık alacağı para en az 3-4 milyon euro gibi bişey olur.Bonserviside 10-11 den aşağı değilse...Ayrıca guiza ile karşılaştırmadım ben cisse yi.Sadece guiza bile ispanyadaa 27 maçta 37 gol atabiliyorsa cisse nin 35 maçta 11 gol atmasının çok bir anlam ifade etmediğini örnekleyerek anlatmaya çalıştım...

baros la ikisini yıllardır izleyen biri olarak baros daha iyidir bence. ama cisse baros ikilisi bu ligde tozu dumana katar.

zaten sunderlandda 11 gol atması cok anlam ıfade edıyo bence o kadar etkisiz bı takımda tek başına kişisel becerısıyle atmış demektir golleri.ozaman rooneyde 10 gol cıvarı atmıs.bir şey ifade etmiyo.hemde c ronalda gıgslı kadroda.

Geri
Üst Alt