Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

O mesaja ben el attım. (Yurtdışında yaşayan arkadaşlara o desteği vermeye çalışıyoruz.) Sen erken alıntılamışsın. :)

Ukalalık değildi aman yanlış anlaşılmasın sevgili renktaşım.Halihazırda bir Beşiktaş'lı çok yakın arkadaşım var geçenlerde o yanımdayken sitemizi gezdiriyordum ona.Ben hiçbirşey demeden yaptığı ilk yorum şu oldu "Bizim forum gibi çoluk çocuk yuvası değil.Kimsede chat ağzıyla yazılmış yazılar yok cidden kaliteli forummuş" demişti.Bende doğal olarak onore olmuştum.O yüzden bu tür dilimizle ilgili konulara hassasiyet gösteriyorum :)

Abdullah Abi lutfen ''var'' veya ''yok'' demen yeterli lutfen kirma beni:)

Kara olmazsa olmaz biliyosunuz Turkspor.net'in zenci fantazisine uygun olmalı istihbaratlar.Lütfen dikkat edelim :D

Orijinal Gönderi redLine

Bu arada transfer bekleyen arkadaşlara yüreklerine su serpicek bi bilgi vereyim (sağlam kaynaktandır)

2 tane dünya yıldızıyla kesin anlaşma sağlanmış ön protokol imzalanmış durumda.

İlki Çarşamba öğlen saatlerinde duyurulucak çarşamba akşamı İstanbulda olucak büyük bi karşılama olucak.

Aslanlar'ın forumundan alıntıdır.

Epey iddialı geldi bana bu.

Abi Büyüksün,yapma etme...

Kiyma bize...Cildiriyoz resmen,bir ipucu versen rahatlariz birazcikta olsa,kimseye söylemeyiz söz:happy0025::ka25:

Jermaine Pennant

Orijinal Gönderi redLine

Bu arada transfer bekleyen arkadaşlara yüreklerine su serpicek bi bilgi vereyim (sağlam kaynaktandır)

2 tane dünya yıldızıyla kesin anlaşma sağlanmış ön protokol imzalanmış durumda.

İlki Çarşamba öğlen saatlerinde duyurulucak çarşamba akşamı İstanbulda olucak büyük bi karşılama olucak.

Hihıhahaheauhuhuh hadi len:)

hadi abdullah abi millet seni bekliyor bir ip ucu ver TURKSPOR GIBI YAPMA:))

Arkadaşlar bence tranferler bitti bu kanıya üstünelin zan ın gelişen olayına ragmen hazr bulunması bana ilginç geldi yani normalde yurt dısında olması lazımdı

Geri
Üst Alt