Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Facebook'ta Galatasaray sayfasindan ..

Ozan Koç Arkadaşlar ben iddiamı değil gerçekleşen transferleri birkez daha sayfamıza yazıyorum Volkan Sen alınmıştır ama ne zaman açıklarlar bilemiyorum.

26 Haziran'da Lucas Neil ve Leo Franco ile ortak bir imza töreni düzenlenecektir. Bu ayın 29 unda ise Liverpool'dan Ryan Babel açıklanacak ve taraftara açık imza töreni düzenlenecektir inanmayan varsa bu sayfanın resmini çeksinler ben bu tarihlerde bilgisayar çıktısı yapıp adreslerine yollayabilirim.

Bu mesaj lazım olacak ileride bize çok.

miss gibi futbolcuydu :)

hala unutamiyorum onu, Fatih hoca sagolasin, kosmiyor diye yolladi herifi...

Ceza sahamizda baslardi calim atmaya, bu calima gerek varmi, yokmu demeden atardi valla :)

Yanılmıyorsam Samsunspor macıydı Ümit Karan'a inanılmaz asistler yapmıştı.O maçı unutamıyorum yazık oldu gerçekten Felipe'ye

Sag bek kesinlikle alinmayacak diye biliyorum ben..

Ugur-Sabri-Serkan üclüsüne güveniyorlarmis..Hele Ugur´un müthis bir dönüs yapacagini düsünüyorlarmis

yahu İNŞALLAH ugur muhtesem bir dönüş yapar kesinlikle en büyük transferimiz o olur adam gibi adam

artık kaynak facebook oldu :D

harbi harbi Tombala yane :D

tövbe tövbe gece gece...

Facebook'dan yazan renktas tarihleri bile vermis, herzamanki gibi inandirici gelmedi.. En iysi bekleyip görmek bosuna heyecanlanmayalim..

Yanılmıyorsam Samsunspor macıydı Ümit Karan'a inanılmaz asistler yapmıştı.O maçı unutamıyorum yazık oldu gerçekten Felipe'ye

birde Lokomotiv moskovaya karsi CL deki mac.

Russlar panige girmislerdi, yürüyerek geciyordu herifleri :)

Macida kazanmistik, yanilmiyorsam 1-2

birde Lokomotiv moskovaya karsi CL deki mac.

Russlar panige girmislerdi, yürüyerek geciyordu herifleri :)

Macida kazanmistik, yanilmiyorsam 1-2

bildigim kadarı ile yanılıyor da olabilirim adamın botafago'da binlerce hayranı vardı.

Bizden aldıklarında sembolik olarak şehrin anahtarlarını adama vermişlerdi sen bizim kahramanımızsın diye

yau beyler abi ne de olsa moderator oyle tarihlerle atmazdi yamuthis bi sey deniz abiye cok inandim bakicaz simdi

yau beyler abi ne de olsa moderator oyle tarihlerle atmazdi yamuthis bi sey deniz abiye cok inandim bakicaz simdi

Ben bişey demedim renktaş ya!Facebook'ta adamın biri yazmış,ben de anlayacağız bakalım doğru mu değil mi gibisinden yazdım.Bilsem yazmazdım böyle olacağını.

Herşeyden nem kapar hala geldik :D Yazık..

Geri
Üst Alt