Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

Cevap: Türkspor.net Saat: 02.30 Tombalası...

arkadaşlar oyun bu ya..Ne dediler 26 yaş üstü olmıcak falan...Şimdi ne yapıyorlar..Kıvırıyorlar..Yok neymiş Rijkaard ın genç takım hayalleri suya mı düşüyormuşş..Baksen:):) Gecen cok güzel döktürdüm turkspora ama yayınlamadılar:D

Cevap: FLAŞ 2.30 bombası acıklandı 2 dünya yıldızı

Ohoo 3 günde bir 2,30 acıklaması , her seferınde farklı 2 oyuncu :D almadıgmız futbolcu kalmadı avrupada:D

bugun anladimki, bu turkspor ya tutarsa mantigi ile veriyor bu haberleri....

Facebook'ta Galatasaray sayfasindan ..

Ozan Koç Arkadaşlar ben iddiamı değil gerçekleşen transferleri birkez daha sayfamıza yazıyorum Volkan Sen alınmıştır ama ne zaman açıklarlar bilemiyorum.

26 Haziran'da Lucas Neil ve Leo Franco ile ortak bir imza töreni düzenlenecektir. Bu ayın 29 unda ise Liverpool'dan Ryan Babel açıklanacak ve taraftara açık imza töreni düzenlenecektir inanmayan varsa bu sayfanın resmini çeksinler ben bu tarihlerde bilgisayar çıktısı yapıp adreslerine yollayabilirim.

Serefsizler.Sakın bunu açıkladıkları bloga girmeyin.Trojen kaynıyor.Adi serefsizler.

Ya su siteyi niye bu kadar kaale aliyorsunuz? Adamlarin amaci belli, seviye diye bir sey yok, her gün baska bir isim yaziyorlar üstelik. Yani istier istemez getirecegimiz adami bilmis olacaklar cünkü yazmadiklari kimse kalmicak 1 haftaya..!

Yaa iyide Senderosu da soylediler hani nerde??????

ya ne diyonuz ya cissé gelirsé muthis in muthisi olur siz ne diyonuz yasuper vallah bomba patladi ise ins olur

Haldun ser verip sır vermiyor medyamızda sayısal oynar gibi atıyor ya tutarsa diye ama tutmuyor işte uğraşmayın:D

eee tabi haliyle beklentileri cok yukselttiler

arkadaslar iyimisiniz siz ne diyorsunuz begenmiyormusunuz bu adamları ???

Begenmemek degil de dünya yildizi deyince insan gercekten dünya yildizi bekler. Bunlar kaliteli futbolcu ama dünya yildizi degil..

Djibril Cisse'yi begenmiyen arkadaslar kimi istiyorlar acaba ???

Haldun usta yine herzamanki gibi kimsenin telaffuz etmediği bi oyuncuyu getirirse ozaman bu gazteleri , turkspor u merak edıyorum . Biz demiştik de diyemıcekler :D:D

Geri
Üst Alt