tuz tüketmemek

ucaktada belki bir faydası olur diye business uçanlardan mısın abi :D
ben bitterin kendisini sevmiyorum.bir de deniz tuzlusunu mu yiyeceğim?
Viski ve veya kahve ile birlikte tüketiyordur diye tahmin ediyorum. Yemek konusunda önyargım yoktur, çoğu kişinin ıyyy diyeceği yerel lezzetleri rahatlıkla yiyebilen birisi olarak son derece gereksiz bulduğum bir şeydir tuzlu bitter. Tadı hakikaten kötü.

Viski ve veya kahve ile birlikte tüketiyordur diye tahmin ediyorum. Yemek konusunda önyargım yoktur, çoğu kişinin ıyyy diyeceği yerel lezzetleri rahatlıkla yiyebilen birisi olarak son derece gereksiz bulduğum bir şeydir tuzlu bitter. Tadı hakikaten kötü.

Bu yorumunun muhattabi ben miyim agabey?

7 yıl öncesine kadar tuz ve şekeri aşırı tüketiyordum.En başta kilo yapan bir şey bu ikisi.Yaklaşık 7 yıldır minumum düzeye indirdim.Gayet formda bir vucudum oldu.1 kilo bile almadım.Bilhassa tuz kullanmayın çok zararlı.

Kücükken (büyüklerimizden de gördügümüz icin) domatese salataloga falan tuz atardim. Sonra kesmeye basladim ve daha dinc, enerjik ve dinamik oldum. Tuz sanki beni halsiz yapiyordu ve uykum geliyordu.

Ayni sekilde cok fazla sekerli cay ve ekmek, yah, peynir yerdim. Tabi siskoydum o zamanlar bu sebepten dolayi. Yas 13 falan.

Sonra spor yapmaya basladim ve bunlarin hepsini kestim. Sadece su icmeye basladim. Vazgecemedigim tek sey var o da peynir. Tam bir peynir hastasiyim.

Salataya tut atarim yalniz biraz yoksa tadini alamiyorum.

Geri
Üst Alt