Tuzlaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

bari erencani forvet oynatsaydin ya. kötü olan herif seriyi yine yedekte tutacak lig macinda.

Sende genç oyuncu olsan bu takımda sözleşme imzalamazsin Selçuk nagatomo oynuyor tuzlaya karşı

İzlemiyecektim de altyapıda selçuk diye çok potansiyelli bir topçu varmış o oynuyacak mecbur izleyecez artık. Hocamızın genç oyunculara böyle şans vermesi çok cesurca

Ne Selçukmuş be. Herifin yürümeye hali yok hâlâ forma şansı buluyor

sent via GSC

Tabiki aslen forvet olan yunus forvette oynayacak bu mac cok bilmisler.u19da forvete yakın oynadığı için gol sayisi artti.selcukta herhangi bi yoklukta hazır olmalı.oynamasi lazım ne yazıkki.yoksa 18 yaşındaki bi bebeyi basaksehir maci gibi bir şampiyonluk macinda oyuna alıp riske giremezsin

Suleyman lus muuuuu 😍😍😍😍😍 faslimi da ne olur ne olmaz maci alalim diye koymus 👍

2000 jenarasyonunun en kaliteli genç yeteneklerinden biri oynuyor beyler dikkat edelim.

indir (1).jpg

doğru düzgün genç yok. çek git istifa et. emeklilik bile fazla sana

Normalde bakmazdim ama Emin icin bakacagim. Keske Suleyman da oynasaydi

Nagatomo adlı pokemon sağ bek oynayacakmış.İzleyelim bakalım.

İyi ki bu Türkiye Kupası var. Bir kaç genç göreceğiz.

Keşke sahaya 10 kişi çıksaydık da Selçuk olmasaydı.

Defolup gidin ya Süleyman, Gökay, Atalay, Erencan burada oymayacaksa nerede oynayacak

Nagatomo, Selcuk, Ahmet, Seri..

Bu dordu yerine 4 genc koysaydi FT, Tuzla ya kaybetsek bile agzimi acmaz, hocaya tek laf etmezdim.

Bu kadro nedir yahu? Bunun bir izahi olamaz :((

Selçuk gibi yedi düvelini yaa. Yeter arkadaş, M.Kapı 10 tane kendi kalesine gol atsın bu basiretsiz adamı izlemek istemiyorum.

Geri
Üst Alt