Tuzlaspor'dan Açıklama: Fırıldak Ali

Nasil ispatlayacakmis telefonda birakin biz alalim demis sizde birakmissiniz yazili bir durumu varmiki transferden cekilmissin oyuncu fenerde idmana cikmamis ankaragucune gitmis ordan da avrupaya bu vazgecme isini yazili yaptiysaniz ozaman olur ama sanmiyorum ulkede hersey sozle yuruyor

Nasil ispatlayacakmis telefonda birakin biz alalim demis sizde birakmissiniz yazili bir durumu varmiki transferden cekilmissin oyuncu fenerde idmana cikmamis ankaragucune gitmis ordan da avrupaya bu vazgecme isini yazili yaptiysaniz ozaman olur ama sanmiyorum ulkede hersey sozle yuruyor
1699270045498.png

Olgun Peker'in kirvesi olduğu için Ali Koç'un p'i tuttuğunu söyleye bilir miyiz?

Hadi bakalım Süleyman Hurma çık konuş şimdi.
Fırıldak Aliiiiii...

İşte bunlara böyle çakmak lazım, yok susalımmış, yok biz karışmayalımmış. Kardeşim zamanında göte göt demezsen göt kendisini başka bir şey sanmaya başlıyor, sonra önünü alamıyorsun; olay bu kadar basit.

Transfer olayında usulsüzlük olan konu

Bir oyuncunun Aynı transfer döneminde 2 kez transfer yapması mi ?

Özellikle malum süreçten sonraki iç transferlerle birlikte, Arabistan ve İtalya ligi transferleri araştırılmalı. Şimdi bizim de bazı takımlara sattığımız oyuncular üzerinden yürüyecekler. Konu sadece limit meselesi olduğunu düşünmekteyim. Yalnız bunların olaylarının arka kapılarının daha karanlık olduğunu düşünüyorum. Bu konunun temeli futbol/spor olsa da, çok büyük bir dilimi devletten para kaçırmaya kadar gider. El altından giden paralar vs.

bu nası üslüp, fırıldağın günahı nedir

Ağzında gümüş kaşıkla doğmuşsun bırak Türkiyeyi dünyanın sayılı zenginlerindensin. Her imkanın var iyi bir eğitim almışsın, aile şirketlerini yönetiyorsun ve biri çıkıp sana şöyle diyor : Fırıldak Ali ashajdndjd

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Efsane açıklamalar, kim yazdıysa bravo. fırıldak aliyi yargılatacak bir sürü olayı ifşa etmişler

Adamlar hala 2011 deki olgun pekerle iş tutuyormuş yav. Zamanında madalya takarsan böyle olur işte. Erden timur boşuna temiz eller demiyor herkes biliyormuş bu fırıldağın yaptıklarını

bjk bu olgun peker'le şampiyonluk çaldı bunlar herifi kullanıp tuzla'nın 250 bin eurosuna çökmüşler. kodumun vizyonsuzları

level olarak megafon aliden fırıldak aliye düşmüştür.

megafon enazından kullanışlı bir aletti.

mesela rüzgar gülü de insanlığa faydalı alettir, elektrik üretir falan.

bahsettigi fırıldak rüzgar gülüyse level atlamıştır*

şuan holding de çalışanlar fırıldak şakaları yapıyorlardır..

Geri
Üst Alt