Tuzlaspor'dan Açıklama: Fırıldak Ali

chaos.gif

Iyi oldu saha disi olaylara odaklansinlar bir bildiride biz doseyelim ona cevap buna cevap derken ludogorets saplar bunlara
pazarda adana sapladimi buzdolabi kirmaya baslarlar

Uefa fifa savcılık. Her yere bildirilmesi gereken iddialar bunlar

Skupi Fener bağlantısını ağustos ayında ifşa etmiştim @Murat Durmaz hatırlar.
Reis bu işin sonu nereye varacak? Cidden soruyorum. Fener resmen ite kaka şampiyon yapılmak isteniyor. Fırıldak Ali tüm tuşlara da basmış gibi, Ts maçında sinir krizi geçiriyordum. Sürekli yönetim açıklama yapmalı başlığını o yüzden tepede tutuyorum, sövme :D Bundan sonrasında ne öngörüyorsun?

Neey Ali Kara para mı akliyor. Şuan öğrendik hiç bilmiyorduk zaten

Bu ne la 🤣

O değilde ağlanacak halimize gülüyoruz artık. Rezillik paçadan aktı hala birşey yok gibi devam ediliyor.

ya bunlar daha ne ki...

bu adamların her yaz yaptıkları transferlerin neredeyse tamamı şaibeli değil mi zaten?

ne aldıkları oyuncunun maliyetini dürüstçe açıklıyorlar, ne sattıkları oyuncuların gerçekten kaça satıldığı belli.

ertuğrul taşkıran'ın rekor bedelle boluspor tarihinin gelmiş geçmiş tüm transferlerinin toplamından daha fazla meblaya (1 m eur) yedek kaleci olarak transfer edilmesi,

vedat muriqi transferi (hem rize'den alınış şekli, hem lazo'ya satılış şekli),

rize başkanı, "ali koç bize 500 bin eur sponsorluk sözü verdi" diyor ya bu nasıl olur?

kendi takımında bile doğru düzgün top oynayamayan kız gibi topçu eljif elmas'ı 17 m euro'ya italya'ya satmak,

bu sene yaptıkları transferler,

ödedikleri komisyonlar, menajer ücretleri, limit aşımları, oyunculara verilen faiş yıllık ücretler...

kayserispor'un tahtasının açılması için verilen senet.

hull city ile yapılan al gülüm ver gülüm transferleri...

ya bunların altını kazsan daha neler neler çıkar kim bilir?

bir çoğunu da göz göre göre yaptılar hep.

bunların bu kadar illegalite ile amatör lige falan düşürülmesi gerekmektedir.

ya bunlar daha ne ki...

bu adamların her yaz yaptıkları transferlerin neredeyse tamamı şaibeli değil mi zaten?

ne aldıkları oyuncunun maliyetini dürüstçe açıklıyorlar, ne sattıkları oyuncuların gerçekten kaça satıldığı belli.

ertuğrul taşkıran'ın rekor bedelle boluspor tarihinin gelmiş geçmiş tüm transferlerinin toplamından daha fazla meblaya (1 m eur) yedek kaleci olarak transfer edilmesi,

vedat muriqi transferi (hem rize'den alınış şekli, hem lazo'ya satılış şekli),

rize başkanı, "ali koç bize 500 bin eur sponsorluk sözü verdi" diyor ya bu nasıl olur?

kendi takımında bile doğru düzgün top oynayamayan kız gibi topçu eljif elmas'ı 17 m euro'ya italya'ya satmak,

bu sene yaptıkları transferler,

ödedikleri komisyonlar, menajer ücretleri, limit aşımları, oyunculara verilen faiş yıllık ücretler...

kayserispor'un tahtasının açılması için verilen senet.

hull city ile yapılan al gülüm ver gülüm transferleri...

ya bunların altını kazsan daha neler neler çıkar kim bilir?

bir çoğunu da göz göre göre yaptılar hep.

bunların bu kadar illegalite ile amatör lige falan düşürülmesi gerekmektedir.
Köşe yazısı mı

Müthiş valla su gibi akıyor okurken
Mürekkep yalamış bir adam bulmak çok şaşırtıcı küçük kulüplerde üstelik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yerde Ogün Altıparmak ile ilgili bir açıklama var. Açıklamanın akışını bozuyor. Biraz gereksiz olmuş.

Biraz da Eyüpspor açıklama yapsa pislikleri ortaya dökse. Yazının sonunda da ilgili şahıs artık Şişme P...venk Osman olarak anılacaktır dese.

Reis bu işin sonu nereye varacak? Cidden soruyorum. Fener resmen ite kaka şampiyon yapılmak isteniyor. Fırıldak Ali tüm tuşlara da basmış gibi, Ts maçında sinir krizi geçiriyordum. Sürekli yönetim açıklama yapmalı başlığını o yüzden tepede tutuyorum, sövme :D Bundan sonrasında ne öngörüyorsun?
En sonunda bir taraftar ölecek, sorumluları da Selahattinle Ali olacak.

Cidden öngörüm bu, böyle nefret pompalayan insanlar devam ettikçe sonumuz bu.

Geri
Üst Alt