tv8 izleyip ben galatasaraylıyım diye ortalarda dolanmak

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
Tv8'in FBtvye bürünmesinden sonra bu eylemi yapan Galatasaraylı adam değildir.
Acun TV8 vasıtasıyla febeye yardim niyetiyle büyük bir kampanya başlatmış fbtv ile. Derhal siliyoruz kanallardan.
Ayrıca Survivor gibi ergen konusunu da daha fazla yüce gsc forumunda tutmamaliyiz.

Yanlış mı anladım "telefonla yardım kampanyası mı hazırlayacaklar?"

Eskiden bir yardım kuruluşu için stüdyoya ünlüleri toplayıp bağış için arayanlarla ünlülerin görüşmesini sağlıyorlardı. Öyle bir şey mi? Umarım öyledir. Daha ne kadar rezil olacaklar merak ediyorum.

Bu arada Allah'tan Jet Sosyete artık TV8'de değil, digital platformlardan birinde yayınlanacak :asd:
22566.jpg

Ben bu sezon zaten hiç izlemedim ki 130 dakika sitcom mu olur! Seneye 40 dakika digital platformun birinde yayınlanacakmış.

Bu arada sevgili Allahverdi. Milli maçlar bazen TV8'de yayınlanıyor. Ona karşı bir yumuşama olacak mı? Katliam olur forumda :asd:

Ben bu sezon zaten hiç izlemedim ki 130 dakika sitcom mu olur! Seneye 40 dakika digital platformun birinde yayınlanacakmış.

Bu arada sevgili Allahverdi. Milli maçlar bazen TV8'de yayınlanıyor. Ona karşı bir yumuşama olacak mı? Katliam olur forumda :asd:
Netflix? Maclari Link felan yollariz. Gscimbom olarak boykottu ilk olarak baslatmamiz gerek

Van depremi sonrası yine acun telefonla ünlüleri arayıp para toplamıştı güya yardım için şimdi ise ünlüleri arayıp para dinlenecek
Adamlar aleni dilencilik yapıyor rezillige bakın bu kampanya bile kurtaramaz bunlari nasıl iflas etmiyor bunların şirket ilginç

Bu arada bu şahıs TV 8 i satmadimi heryerde sattı haberleri dönüyordu

acun yanlış işler yapıyor bence. bıraksın bu tv işini falan fb ye yönetici başkan falan olsun madem. bu saatten sonra gerçek Galatasaraylı bunun kanalını izleyip acuna para kazandırmaz.

tv8'i kanal listesinden silin!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt