tv8 izleyip ben galatasaraylıyım diye ortalarda dolanmak

Ülkeyi bomboş içeriklerle zehirleyen bir adamın ne yarışmalarını ne de kanalını hiçbir zaman izlemedim izlememde...

Valla tv8i en son ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum o kadar boş ve gereksiz kanal

İtiraf ediyorum Hadise için arada youtubeden izlediğim olmuştur , ne bileyim işte Hadise hele oynarken zaaf tarafım.
Başka mı tv8 i izleyeni ......

okadar para olmasına ragmen avrupa kupası yok hocam onların tarih marih yazamadılar daha .
Reis adamlar premierde show yapıyor clde nutukları tutuluyor ilginç bi şekilde :D

Ama oyun düzenleri ve anlayışları göze çok hoş geliyor belirtmek gerekirse.
City’nin adını ben araplar aldıktan sonra duydum Manchester’da bi kırmızı şeytanları biliyorduk.

ben de hiç açmam. sonsuz döngüye girdi tüm programları zaten.
Sürekli ahmet atladı mı ayşe elendi mi diye onu bekliyoruz ne bka yarıyorsa

Bim, tv8, koc holding ne varsa protesto edelim ama geride ne kaldi. Hepside fenerli olabilirmi, oluyor walla. Bir tane Galatasarayli yok ortada.

Galatasaray üyesi birinin yarim milyon tl bagis yaptığı yerde biz nekadar boykot yapsak yapalim, birsey degismez.

Ha ben TV8i seviyesiz buldugum icin uzun zamandir takip etmiyorum, o ayri.

Şimdi şöyle bir durum var

Tv8'i yıllardır izlemiyorum. İzlemeyi de düşünmüyorum.
Yaptıkları, dahil oldukları kampanya falan umrumda da değil.
Acun'un da yayıncılık anlayışını, duruşunu falan beğenmiyorum.

Lakin, şunu yapan Galatasaraylı değildir, bunu yapan adam değildir tarzında laflar etmek de had bilmezliğin dik alasıdır. Tv8 izlerim izlemem kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz. Şunu yapan Galatasaraylı değildir, bunu yapmayan bilmem ne değildir tarzı laflar uyuz ediyor beni.

Ne yapacağıma üç kişi karar veriyoruz. Ben, keyfim ve kahyası.

tv8 hatta tv izlemiyorum da şimdi bu programa cem yılmaz'da destek verecekmiş..Onu izlemeye devam edersek Galatasaraylılığımız sorgulanır mı peki üstatlar? Şu konuyu da bir açıklığa kavuşturalım.

TV8, artık FB TV 2 oldu. İzlenmemesi gerekir. Sizin onlara kazandırdığınız her para fenere gidecek. Bunu bile bile ben zevkimden ödün veremem diyenlere söyleyecek birsey yok herkesin kendi takdiri.

Yetiskin bir insanin Survivorla yatip kalkmasi, bu forumda konusunun olmasi cok sacma bir durum

Turk halkinin zevksiz oldugunu bir kez daha gozler onune seren bir durum

Fb8 diye değistirseymis bari kanalın adına gitsin fenerliler izlesin bundan sonra su kanali

6824ce79bf50b1f35d4ffc8e9fd09072.jpg

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt